Timsó tömb 

Természetes megoldás a kellemetlen szagok ellen

Aluminium-klorohidrát, alumínium zirconium, paraben, és alkohol mentes, természetes, magas tisztaságú, vulkanikus eredetű ásványdezodor, 24 órás védelemmel.

timsotomb.jpg

Hypoallergén és szagtalan, megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok növekedését. Nem tömíti el a pórusokat, és nem gátolja az izzadást, mely a test természetes méregtelenítő folyamata. 

Összetevők: 100% közönséges timsó (potassium alum)

Figyelem! Ne tévessze össze az iparilag szintetizált ammonium alummal!

Felhasználási javaslat: Nedvesítsd be a követ és alkalmazd a hónaljadra, lábadra, és bármely testrészedre, ami izzad, izzadságtól irritált, gyulladt, vörös. Hagyd, hogy a kő teljesen megszáradjon tárolás előtt, mielőtt műanyag dobozba helyezed.


Sőt, összehúzó tulajdonságainak köszönhetően, használhatod kisebb vérző sérülésekre, pici vágásokra, vagy borotválkozás után, hogy megnyugtassa az égő bőrt.

Kiszerelés:  90g / tömb

Felhasználható:
felbontás után 18 hónapig.

Tárolás:
Száraz, fénytől védett helyen, 15-25C-on tartandó.

Figyelmeztetés:
Külsőleg! A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

CPNP
: 1738082

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.