Bio Timsó por

Bio minősítésű, természetes, magas tisztaságú, vulkanikus eredetű ásványpor, 24 órás dezodoráló hatással, melyet közvetlenül a természetes kőzetből származó timsó kristályokból készítenek. Hypoallergén és szagtalan, megakadályozza a kellemetlen szagokat okozó baktériumok növekedését, és harcol a gombák ellen.

timso-por-izazdas-anatur.jpg

Cosmos minősítésű natur kozmetikum.

A Cosmos Standard, az öt legnagyobb minősítő szervezet (BDIH, ECOCERT, SOIL ASSOCIATION, ICEA, COSMEBIO) együttműködésével jött létre, melynek célja  natúrkozmetikumok certifikációjának egységesítése.

Cosmos minősítés jellemzői

  • A Cosmos minősítésű termékek, kizárólag organikus gazdálkodásból származó összetevőkkel készülhetnek

  • Kizárólag környezetkímélő természetes összetevőket tartalmaznak

  • A gyártásuk során is egészség- és környezetkímélő eljárásokat alkalmaznak, a zöld kémia alapelveit szem előtt tartva

Összetevők: 100% organikus  közönséges timsó (potassium alum)

Fontos! Ne tévessze össze az iparilag szintetizált ammonium alummal!

Alkalmazási javaslat: Alkalmazhatjuk feloldva lábfürdőként, vagy szárazon. Hintsük be vele a lábainkat mielőtt a zoknit és a cipőt felhúzzuk. Szórjon a cipőjébe is! Ideális a túrázók részére, és tökéletes, ha nyáron zárt cipőt kell viselnünk. Használhatjuk nagy melegben kényes hajlatokban, például mell alatt, vagy összeérő combok között.

Nettó tömeg:  150 g

Felhasználható: felbontás után 12 hónapig.

Tárolás: Száraz, fénytől védett helyen, 15-25C-on tartandó.

Figyelmeztetés: Külsőleg! A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

CPNP: 1353477

Biztonsági adatlap >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.