Szopogatós gumicukor - EPID® propolisz, fekete áfonya, kurkuma

Cukorkát szopogatni mindig jó, és élvezetes, valami olyan, amivel kényezteted magad. Most azonban az élvezetet egészséggel kombinálhatod! Ugyanis ez a gumicukor védi a torkod, a légrendszered és vérkeringésed egészségét is.

fekete-afonya-epid-gummy-propolisz.jpg

A torok, a légzőrendszer és a vérkeringés egészségéért!

  • ÁLLATI ZSELATIN NÉLKÜL
  • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL
  • LAKTÓZMENTES
  • GLUTÉNMENTES
propolisz-epid-gummy.jpg

Milyen összetevőket találsz a gumicukorban?

1. EPID® propolisz

Szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert.

2. Fekete áfonya:

Antocianinnak nevezett értékes molekulái jól ismertek az oxidáló anyagokkal szembeni védő hatásaikról. Széles körben használják szemre való termékekhez, a megfelelő keringés biztosításához, és erőteljes antioxidánsként.

3. Kurkuma:

A kurkuma gyökér kurkuminokban gazdag, mely hatóanyagok gyulladáscsökkentő és öregedésgátló tulajdonságúak. Hozzájárulnak az egészséges vérkeringéshez és az erős immunrendszer kialakításához.

4. Állati zselatin, cukor, laktóz, glutén nélkül!

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer.

epid-gummy-kurkuma.jpg

Mi az az E.P.I.D.® propolisz?

Az E.P.I.D.® mozaikszó egy új propolisz kivonási technikát jelöl, melynek segítségével megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja.

A technológia teljes értékű, stabil, kolloidális méretű, és sejtszinten felszívódó propolisz hatóanyagokat biztosít a gumicukorban, ami exponenciálisan növeli meg az élettani hatást.

Ezt a kivonási technológiát szabadalom védi, ami biztosíték arra, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat a legnagyobb elérhető mennyiségben tartalmazza, tökéletes felszívódással.

Funkcionális összetevők:

Propolisz EPID (0,8 %), csipkebogyó kivonat (0,8 %), Kurkuma gyökér kivonat (0,5 %), áfonya lé (0,5 %), természetes aromák.

Felhasználási javaslat: 3 éves kortól, naponta maximum 12 szem. Az ajánlott adagolás  túllépése hashajtó hatású lehet. 

Kiszerelés: 40g/FÉMDOBOZBAN (kb 40-42 szem)

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.