Szopogatós gumicukor - EPID® propolisz, csipkebogyó, gyömbér

Cukorkát szopogatni mindig jó, és élvezetes, valami olyan, amivel kényezteted magad. Most azonban az élvezetet egészséggel kombinálhatod! Ugyanis ez a gumicukor védi a torkod, a légrendszered és az emésztőrendszered egészségét is.

csipkebogyo-propolisz-epid-gummy.jpg

 A torok, a légzőrendszer és az emésztőrendszer egészségéért! 

  • ÁLLATI ZSELATIN NÉLKÜL
  • HOZZÁADOTT CUKOR NÉLKÜL
  • LAKTÓZMENTES
  • GLUTÉNMENTES 

propolisz-epid-gummy.jpgMilyen összetevőket találsz a gumicukorban?

1. EPID® propolisz

Szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert.

2. Gyömbér

Gyömbér gyökérből nyert gingerol kivonat, mely hatóanyag gyulladáscsökkentő, mikrobaölő hatású, hozzájárul az egészséges emésztéshez, és megszabadít a kellemetlen lehelettől is.

3. Csipkebogyó

Csipkebogyó kivonatot, ami természetes C-vitamin forrás, mely erősíti az immunrendszert. Összetevői szinergiában támogatják a gyömbér és a propolisz kivonatok eredményességét.

4. Állati zselatin, cukor, laktóz, glutén nélkül!

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer.

epid-gummy-gyomber.jpg

Mi az az E.P.I.D.® propolisz?

Az E.P.I.D.® mozaikszó egy új propolisz kivonási technikát jelöl, melynek segítségével megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete a végtermékben, pont úgy, ahogy azt a természet is kínálja.

A technológia teljes értékű, stabil, kolloidális méretű, és sejtszinten felszívódó propolisz hatóanyagokat biztosít a gumicukorban, ami exponenciálisan növeli meg az élettani hatást.

Ezt a kivonási technológiát szabadalom védi, ami biztosíték arra, hogy a termék a hatásért felelős hatóanyagokat a legnagyobb elérhető mennyiségben tartalmazza, tökéletes felszívódással.

Összetevők: édesítőszerek: maltit-szirup, szteviol glikozidok; sűrűsítő anyag: gumiarábikum; savanyúságot szabályozó: citromsav; Gyömbér kivonat (1,5 %), stbilizátor: glicerin, Propolisz EPID (0,8 %), Csipkebogyó kivonat (0,8 %) Citromlé (0,5 %), természetes aromák. 

Felhasználási javaslat: 3 éves kortól, naponta maximum 12 szem. Az ajánlott adagolás  túllépése hashajtó hatású lehet. 
Kiszerelés: 40g/FÉMDOBOZBAN (kb 40-42 szem)

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.