DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

DUOPACK, MOST -10% Kedvezménnyel.


30 felett alapkellék!

Férfiegészség Saw Palmettoval! 
(DUOPACK kiszerelés)

Uraim, ennél célzottabb tápanyagot nem is kívánhatok Önöknek!

 Ez a fűrészpálma bogyóból készült kivonat, csalángyökérrel, kisvirágú füzike gyógynövénnyel, szerves cinkkel és szelénnel lett dúsítva, hogy a lehető leghatékonyabban segíthesse a prosztata egészségét, támogatást nyújthasson a fejtetői kopaszodáshoz és fokozza a szexuális vitalitását.

sawpalmetto-fureszpalma-szabalpalma.jpg

Ráadásként ez a növényi kivonat elég gyorsan, már egy 10 hetes kúraszerű alkalmazást követően, látható eredményt hoz. A DUOPACK csomagolásban, 2 x 60db-os Saw Palmetto tablettát találunk, 10% árkedvezménnyel!

Prosztata egészség Saw Palmettoval 
(Fűrészpálma, Szabalpálma)

Sok férfi, ahogy idősödik, kénytelen megtapasztalni, hogy prosztata problémái jelentősen befolyásolják életmódját és közérzetét. Az egyik leggyakoribb veszély, ami a prosztatát fenyegeti, a jóindulatú megnagyobbodás. Ilyenkor a prosztata megduzzad, ami rengeteg tünetet okozhat; ilyen például a gyakori vizelési inger, a gyenge vizeletsugár és a vizelés nehéz beindulása. 

saw-palmetto-proszta-fureszpalma.jpg

A fűrészpálmát több mint egy évszázada használják a prosztata megnagyobbodás tüneteinek enyhítésére. Sőt, egyik a legnépszerűbb gyógynövény származékoknak a jóindulatú prosztata megnagyobbodás kiegészítő kezelésében. 

Népgyógyászati tapasztalatok
Saw Palmettoval

A növény népgyógyászati tapasztalatok alapján került a fókuszba, de ma már a növény kivonatát orvosok is ajánlják férfi betegeiknek prosztata megnagyobbodás kiegészítő kezeléséhez, akár más növényi kivonatokkal együtt is, pl. kisvirágú füzikével és a csalángyökérrel, illetve egy nagyon fontos ásvánnyal, a cinkkel kombinálva. Ebben a tablettában ezek a kivonatok együttesen vannak jelen!

fureszpalma-saw-palmetto-tabletta.jpg

A fűrészpálma befolyásolja a férfiak tesztoszteronszintjét. A fűrészpálma bogyójában levő kémiai anyagok gátolják a szervezet természetes válaszát a tesztoszteronra, ami segíthet visszafogni a prosztata sejtjeinek növekedését. A prosztata megnagyobbodásban szenvedő férfiak ennek eredményeképpen kevesebb tünetet tapasztalhatnak. 

Kopaszodás és Saw Palmetto 
(Fűrészpálma, Szabalpálma)

Azzal, hogy segít megakadályozni a tesztoszteron átalakulását dihidrotesztoszteronná (DHT), férfiak esetében a fűrészpálma fontos szerepet játszhat a hormonokkal összefüggő prosztatarák megelőzésében. 

Mivel a fűrészpálma képes modulálni a hormonális egyensúlyt, így az férfias típusú kopaszodás esetén is bevethető tápanyagot kínál (a DHT felelős a férfias típusú kopaszodásért). Sőt, sokszor a fejtetői kopaszodás jelzés, hogy vizsgáltassuk meg prosztatánkat is.

saw-palmetto-fureszpalma-tabletta.jpg

Saw Palmetto és a libidó
(Fűrészpálma, Szabalpálma)

A népi gyógyászatban évszázadok óta használják a fűrészpálmát a nemi vágy fokozására, és a spermiumtermelés serkentésére.  A fűrészpálma kivonata növeli a férfiak libidóját és fokozza termékenységüket. 

Az alacsony libidó és a tesztoszteron egyensúlyzavara között szoros összefüggés van, ami befolyásolja a nemi vágyat, de a fűrészpálmának libidónövelő hatása a prosztata szövet újraépítő tulajdonságainak is köszönhető.

Milyen növény a Saw Palmetto?

A fűrészpálma alacsony, a pálmafára emlékeztető növény, apró virágokkal, de élettani hatásokat a bogyóknak köszönhetünk. A fűrészpálma vagy szabalpálma néven is közismert Saw Palmetto kivonatot az Egyesült Államok déli partvidékein és Dél-Kaliforniában őshonos növény (Serenoa repens) sötétlila bogyós gyümölcséből készítik. Floridában a becslések szerint mintegy négyszázezer hektárnyi területen nő vadon a fűrészpálma, ami a kereskedelemben felhasznált mennyiség zöme. 

saw-paletto-fureszpalma-szabalpalma-noveny.jpg

Összetevők:

Hatóanyagok

1 tablettában

NRV%*

Saw Palmetto/Fűrészpálma (Serenoa repens)  kivonat

320 mg

-

Kisvirágú füzike kivonat

150 mg

-

Csalángyökér kivonat

175 mg

-

Szerves kötésű cink

10 mg

100%

Szelén

55 µg

100%

*NRV%: Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)


Szabalpálma termés (Serenoa repens) 10:1 kivonat (320 mg/tabletta); csalángyökér (Urtica doica) 12-16:1 kivonat (175 mg/tabletta); kisvirágú füzike (Epilobium parviflorum) 10:1 kivonat (150 mg/tabletta); cink-citrát, nátrium-szelenit; maltodextrin, mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, szilícium-dioxid. 

Felhasználási javaslat: Általános adagolása: 320 mg szárított, egész bogyó standardizált kivonata (1-2 gr) naponta, vagyis 1 vagy 2x1 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le.

Jótékony hatása 4-10 héttel a szedés megkezdése után jelentkezik, de legalább 90 napos (12 hetes) kúraszerű alkalmazása javasolt.

Figyelmeztetés:
Nincs szükség különleges óvatosságra a fűrészpálmával kapcsolatban, még nagy dózisok esetében sem. Az 50 fölötti férfiak minden évben egyszer vizsgáltassák meg a prosztatájukat! A fűrészpálmát csak orvosi ellenőrzés mellett szedheti, akinek prosztatarákja vagy mellrákja, illetve bármilyen, szex hormonokkal kapcsolatos betegsége van. Bár nem ismeretes a fűrészpálma hatása a magzatra, várandós nők ne szedjék.

Fogamzásgátló vagy ösztrogénpótló tablettát szedő nők kérjék ki orvosuk tanácsát, mielőtt fűrészpálmát kezdenének szedni. Tesztoszteront vagy más anabolikus szteroidot szedő betegek ne kezdjenek addig fűrészpálma készítményt szedni, amíg nem beszéltek az orvosukkal. Kölcsönhatásba léphet antiepileptikumokkal.
Nem ajánlott  gyermekeknek, terhes nőknek, szoptató anyáknak.

Kiszerelés:
2 x 60db tabletta (duopack -10% Kedvezménnyel)

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.