24 órás fájdalomcsillapító tapasz

Ne görcsölj, ha görcsöl! Inkább tapassz!

Az Ördögkarom, Pycnogenol®, Eukaliptusz, Levendula-és narancsolaj kivonatot tartalmazó Leni Complex™ ízületi tapasz egész napon át messzire űzi az ízületi, izom és reumatikus panaszokat, a kisugárzó hát-és derékfájást, de még a sportsérülések helyi gyulladásgátlásáról is gondoskodik.

A Leni Complex™ tapasz

3 ízületvédő növényi eredetű, aktív hatóanyag szinergikus (egymás hatását felerősítő) keveréke:

 • harpagozid (Ördögkarom-kivonat),

 • Boswellia-sav (tömjéngyanta) és a

 • francia Pino marittimo (tengerparti fenyő) kérgéből nyert Pycnogenol® antioxidáns.

A Leni Complex™ tapasz

Gyógynövény alapú orvostechnikai eszköz

A Leni Complex™ tapaszt orvostechnikai eszközként alkalmazhatjuk, természetes gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító összetevőinek lassú kioldása és hatékonysága 24 órán keresztül garantált!

 • Akut és krónikus ízületi panaszokra, reumára

 • Hát-és derékfájás csillapítására

 • Ínak, szalagok sérülése következtében fellépő fájdalom és gyulladás helyi kezelésére.

 • Legyűri a merevséget és javítja a mozgékonyságot. 

Egyenletes hatóanyag-leadás!

Tapaszd a merev vagy fájó  testrészeidre és hagyd fent 24 órán át!

A tapasz úgynevezett okklúziós mechanizmuson keresztül szabályozottan és egyenletesen bocsájtja ki hatóanyagait. Hagyd fent a tapaszt a bőrödön, így a bőrnedvesség nem tud hová távozni. Ez az extra hidratáció nagymértékben megkönnyíti a hatóanyagok számára a könnyedebb felszívódást. A Leni tapaszok nem hagynak foltot, sem pedig ragadós érzetet a bőrön.

Ne feledd, a megfelelő hatás érdekében mielőtt új tapaszt helyeznél fel, mindig hagyd magadon az előzőt 24 óráig!

Használati utasítás:

 • 1. Nyisd ki a tapaszt tartalmazó tasakot a pontokkal jelölt vonal mentén és vedd ki a tapaszt.

 • 2. Távolítsd el az átlátszó védőréteget.

 • 3. Helyezd fel a tapaszt a problémás területre.

 • 4. Zárd le a húzózárral a többi tapaszt tartalmazó belső tasakot.

Gyógynövény alapú orvostechnikai eszköz

Nettó tömeg:  19 g

A doboz tartalma: 5 db egyszer használatos tapasz, ha kisebb méretű tapaszra van szükség, ollóval a kívánt méretre vágható.

Összetevők: ördögkarom gyökér kivonat, Pycnogenol®- tengeri fenyőkéreg kivonat, eukaliptusz olaj, limonén (narancs olaj), linalol (levendula olaj)

Felhasználható:
 A doboz alján jelzett időpontig  (hó/év)

Figyelmeztetés:
 Kizárólag külső alkalmazásra szánt Orvostechnika eszköz. Csak tiszta, száraz, ép bőrre helyezze fel. Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén használata nem ajánlott. Ha irritáció, vagy túlérzékenység tünetei jelentkeznek a termék használatakor, azonnal függessze fel a kezelést. A termék hatékonysága és biztonsága kizárólag zárt tasak esetén garantált, amely felbontás után visszazárható. Száraz, hűvös helyen, 5 és 40 fok között tárolja, tartsa távol közvetlen napfénytől és hőforrásoktól. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. Ne használja a csomagoláson feltűntetett lejárati dátum után.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.