Ránctalanítás? Ezt Kleopátra ihlette!

Tudtad, hogy Kleopátra híresen gyönyörű bőrét rendszeres szamártej fürdőjének, pontosabban a szamártejben található probiotikumoknak (hasznos baktériumoknak) köszönhette?

ranckezeles-rantalanito-szemranckrem-titok.jpg

Bizony a baktériumok szépítenek! – ezt régóta tudjuk, de kencébe foglalni, csak nemrégiben sikerült ez a tulajdonságot, és így született meg ez az újgenerációs, élő baktériumokat tartalmazó ránckisimító csomag, amit otthon, egyszerűen és megfizethető áron alkalmazhatsz, szalonminőségben!

Bonyolult, drága megoldások és időpont foglalások helyett, próbáld ki Te is Kleopátra egyszerű, de annál hatásosabb szépség trükkjét!

verattiva-ranckisimtio-csomag-anatur.jpg

Mi van a ránctalanító csomagban?

Egy arcápoló és egy szemkörnyék ápoló szérum. Mindkettő hasznos baktériumok milliárdjait tartalmazza, növényi őssejtekkel (Malus Domestica var. Spätlauber Uttwiler),  prebiotikumokkal, ceramidokkal, Organikus aloé verával, borágó- és babassú olajjal, továbbá karité vajjal.

Használjuk őket naponta az arc-, a szemkörnyék-, a nyak- és a dekoltázs bőrén, hogy lelassítsuk az öregedés jeleit!  

A kozmetikumok Parabén, Alkohol, OMG, Petróleum, SLS és SLES, allergén és glutén mentesek, továbbá Nikkel, Króm és Kobalt teszteltek.

novenyi-ossejtes-ranckisimito-kezeles-.jpg

Garancia!

A látványos bőrfiatalításra az összetevők mellett, 3 szabadalom is garancia;

PROBIOFACTOR® szabadalom;

Ez a szabadalom a prebiotikumok és probiotikumok alkalmazásáról szól. A Probiotikumok parányi élő mikroorganizmusok (hasznos baktériumok), melyek szabályozzák a bőr pH-értékét, táplálják a bőrsejteket, erősítik a bőr védelmi rendszerét, rugalmasságot kölcsönöznek, tónusos szép színt biztosítanak. Serkentik a bőr természetes ceramid-szintézisét, amely az egészséges bőr valódi és igazi titka. A prebiotikumok pedig a probiotikumok táplálékai, amitől képesek sokasodni, és sokáig aktívak maradni.

IDRALOE® szabadalom;

Ez a fejlesztés egy bioaktív koncentrátum, ami a pre-és probiotikumok alkalmazása mellett került a krémek alapjába. Az eredmény a forradalmi hidratáló és öregedés elleni tulajdonság. A bioaktív koncentrátum Organikus Aloé Vera, hozzáadott antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidjeivel dúsítva.

verattiva-csomag-szemranckrem.jpg

+ 1 szabadalom a szemkörnyék ápolóban!

EYEFIT® szabadalom;

Ázsiai gázló és vadgesztenyéből nyert eszcin kivonat, a mikrocirkuláció és nyirokkeringés serkentésére, hogy a szemkörnyéki ödémák és táskák könnyedén felszívódjanak.

A csomag tartalma:
VERATTIVA® Ránckisimító kezelés 50 ml és Szemkörnyék ápoló szérum 30 ml

Állatokon nem tesztelt!

CPNP: 1414331
CPNP: 1415325

mindenmentes-kozmetikum.jpg

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.