DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ
DUOPACK KEDVEZMÉNY!
2 doboz vásárlása estén
10% kedvezmény a rendelésből»


Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel!

Orrüregtisztító orvostechnikai eszköz,

mely E.P.I.D.® szabadalommal védett teljes propolisz kivonatot tartalmaz, szicíliai tengeri só oldattal és gyógynövényekkel. Összetételét úgy fejlesztették ki, hogy segítse a légzést és az orrjáratok felszabadítását megfázás és/vagy allergia esetén. 

Orrüregtisztító orvostechnikai eszköz

Nyálkahártya kímélő és nem allergizál.

A készítményt gazdagítja az aloé kivonat, a mirha és az illóolajok egymást erősítő hatása, amelyeket azért választottak, mert képesek egy mikrogél réteggel védeni az orrnyálkahártyát az irritációtól és mikróbáktól. Hatását erősíti továbbá az E.P.I.D.® propolisz jelenléte, ismert tulajdonságainak köszönhetően. Hosszabb ideig tartó használat során is biztonsággal alkalmazható!

A tiszta orrjárat a szemek, a fülek, a torok, és az egész test felszabadult érzésével töltik fel. Az akadálymentes légzés irányítja ugyanis valamennyi életfunkciónkat. Egészségünk és közérzetünk szoros összefüggést mutat a légzéssel, különösen a tiszta orrjáraton beáramló levegő mennyiségével.

Ajánlott:

  • orrüregtisztítás
  • allergia, nátha irritálta orrnyálkahártya
  • megfázás dugította orrjáratok
  • orrsövény ferdülés

Mi az az E.P.I.D.® szabadalom?

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok, egy teljesen új technológiát jelölnek, mellyel olyan propolisz végtermékeket kapunk, amik megőrzik a teljes hatóanyag tartalmat.  Így az E.P.I.D.®  logóval fémjelzett propolisz termékek teljes értékű, stabil, kolloidális méretű és sejtszinten felszívódó tulajdonsággal bíró tiszta propolisz kivonatokat nyújtanak a fogyasztóknak, amivel exponenciálisan nő meg a hatás is az élettani funkciókra nézve.

Az E.P.I.D.® szabadalommal védett  propolisz kivonat, egyet jelent a tisztasággal és a teljes hatóanyag tartalommal.

Mi az az E.P.I.D.® szabadalom?

Mi az a propolisz?

A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók ellen. A propolisz az embert is megvédi a káros mikroorganizmusoktól.  A propolisz ismert immunvédő, antibakteriális, gyulladáscsökkentő és gombaellenes tulajdonságú természetes anyag, számos, szinergikus összetevővel. A tiszta propolisz csepp az egész szervezet kiegyensúlyozására, a test öngyógyító folyamatainak serkentésére szolgáló természetes vegyületek, egymásra ható elegye.

Allergia mentes

A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák  allergén hatását. Az E.P.I.D.® szabadalommal védett propolisz kivonatok kinyerésénél egy probiotikus fajt, a Lactobacillus Helveticust alkalmazzák a kávésavban található allergén molekulák szétválasztásához.

Az E.P.I.D® Propolisz termékek annak a tudományos kutatásnak és minőségtiszteletnek az eredménye, mely mindig is jellemezte a Specchiasol®-t. 

Allergia mentes

Összetevők: Víz, E.P.I.D.® propolisz kivonat, mirha gyanta glicerines  kivonat, mályva levél glicerines kivonata, kamilla virág száraz kivonata, Aloe levél gél, tengeri só, kálium-szorbát, xantángumi, eukaliptusz illóolaj, citromsav, menta illóolaj, fenyő  illóolaj.

Használati utasítás: Használat előtt felrázandó! 
Vegye le az adagolófej védőkupakját, mielőtt használni kezdi. A speciális adagoló segítségével egyszer vagy kétszer fújjon mindegyik orrlyukába.  A nap folyamán, szükség esetén akár 4-5 alkalommal megismételheti az alkalmazást, a tünetek enyhüléséig. 
A termék nem tartalmaz érösszehúzó anyagokat, nem szárítja az orrnyálkahártyát és nem okoz függőséget, ezért a nap folyamán gyakori használatra is alkalmas. Alkalmazása 12 éves kortól ajánlott.

Figyelmeztetés: ne használja, ha egy vagy több összetevőre túlérzékeny vagy allergiás! Használat előtt győződjön meg róla, hogy az adagolófej tökéletesen van belehelyezve az üvegbe. Ne adja öt év alatti, gégegörcsre vagy görcsrohamokra hajlamos gyereknek! 
További információkat talál a belső tájékoztatóban. Gondosan olvassa át! Gyermekektől távol tartandó.

Nettó tömeg: 20 ml

CE- ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ

UNI EN ISO 9001: 2008 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, CERTIQUALITY ÁLTAL HITELESÍTVE. Ref. 97819

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.