A Pödör mákolajat világossárga szín, finom, lágy illat és ízben intenzív mákaroma jellemzi.
100 % természetes, szűretlen olaj, szigorúan ellenőrzött és tisztított kékmákból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.
Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét. Nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől. Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt mákolaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomon követhetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

Felhasználási javaslat:  A Pödör mákolaj gazdag többszörösen telítetlen zsírsavakban (Omega-3, Omega -6) és E- vitaminban (5mg/100g)
Az Omega- 3 támogatja a szív- és érrendszer egészséges működését.
Joghurtba keverve kitűnő kalcium forrás, így csontritkulás esetén természetes gyógymódnak bizonyulhat. Csökkentheti a magas vérnyomást és koleszterinszint.
Pozitív hatással lehet az immunrendszerre, az idegrendszerre és a szellemi teljesítőképességre. Az esti órákban fogyasztva segíthet ellazulni és hozzájárulhat a nyugodt alváshoz.

Tárolás: A friss mákolaj érzékeny, gyorsan avasodik, ezért tárolására fordítsunk különös gondot. Hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tároljuk. Felbontás után, pedig tegyük hűtőszekrénybe, és legfeljebb 3 hónapon belül használjuk fel!
Szűretlen olaj, ezért fogyasztás előtt rázzuk fel!

Kiszerelés: 100 ml

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.