A Perui Kovaföld legismertebb 6 tulajdonsága:

 • fokozza a belek tisztító munkáját
 • segít megszabadulni a nehézfémektől
 • megtisztítja az erek falát
 • serkenti a nyirokkeringést 
 • erősíti, támogatja az immunrendszer egészségét 
 • táplálja a bőrt, a kötőszövetet és körmöket
kovafold-vasarlasa.jpg

Így működik a perui Kovaföld

A perui Kovaföld hatását különleges szerkezetének és magas szilícium-dioxid tartalmának köszönheti, ami minden egyes sejtünkre hat. Ez a szilícium a testünkben, döntően a csontokban, a porcokban, a bőrben, a hajban, a körömben fordul elő, és szerepet játszik a szervezet egészséges működésének fenntartásában.

1 gramm Perui kovaföld 300 m2 bélfelületről képes felszívni és kivezetni a gyulladásos folyadékot, miközben a hasznos bélbaktériumokat érintetlenül hagyva a bélflórát tovább erősíti! A napi szilíciumszükséglet 20-40 mg közötti, és étrendi adagolása egészségesebb bőrrel, hajjal, körmökkel, erekkel és immunrendszerrel hálálja meg ezt.

 perui-kovafold-nagyitas.jpg

A Perui Kovaföld 3 lépcsős működése:

 1. Negatív töltésénél fogva vonzza a baktériumokat, vírusokat, gombákat, endotoxinokat, gyógyszer- vagy növényvédőszer-maradványokat, nehézfémeket.

 2. Szerkezeti felépítésének köszönhetően csapdába ejti, elnyeli azokat.

 3. Elszeparálja és hatékonyan kivezeti a magába zárt patogéneket, méreganyagokat a szervezet kiválasztórendszerén keresztül.

Káros hatása, mellékhatása nincs, nem halmozódik fel a szervezetben, túladagolni nem lehet: a felesleg automatikusan távozik a véráramon, a vesén és a beleken keresztül.

perui-kovafold-fogyasztasa-kovafolt-webaruhaz.jpg

 Ha perui Kovaföldet fogyasztunk:

 • Élettelibb, simább lesz az arcbőr, és csökken a ráncok mennyisége

 • Rugalmasabb, feszesebb lesz a kötőszövet

 • Bőrproblémák, bőrbetegségek esetén, hozzájárul az egyéb terápiák sikeréhez

 • Hajhullás, kopaszodás ellen: táplálja a hajhagymákat, és a fejbőrt

 • Körömtöredezés esetén: hozzájárul a köröm szerkezetének újjáépítéséhez

 • Erősíti a fogzománcot, és egészségesebb fogínnyel ajándékoz meg

 • Kifejezetten ajánlott csontritkulás, porckopás kiegészítő kezeléséhez

Mi az a Perui Kovaföld?

A perui Kovaföld ősi kovamoszatok megkövesedett váza, és természetes forrása a szervezetünk számára jól hasznosítható szilícium-dioxidnak, mely sejtjeink egyik fontos alkotóeleme. A Perui kovaföld azért különleges, mert ez a földtani képződmény adja a legtisztább, és leghatékonyabb étkezési kovaföldet a világon, ami extra mennyiségben tartalmaz kovasavat, és egyéb, az emberi szervezet számára elengedhetetlen nyomelemeket, ásványi anyagokat. Összetétele és hatása is az első helyre helyezi a Földön fellelhető, összes kovaföld típus közül.

tenmag-perui-kovafold.jpg

A kovaföld magas és jól hasznosuló szilíciuma

 • képes újjáépíteni a sejtmembránt
 • létfontosságú a bőr rugalmasságához
 • az egészséges bél-és érrendszerhez
 • a csontokhoz, porcokhoz, fogakhoz

Rendszeres napi fogyasztásával speciális, természetes forrásból biztosíthatók az egészséghez, szépséghez elengedhetetlen regeneráló, sejtélénkítő, fertőtlenítő, hegesedésgátló és méregtelenítő hatóanyagok.

Összetevők:
100 gr Perui Kövaföld 93,4 gr szilícium-dioxidot tartalmaz.

Felhasználási javaslat: Naponta 2 púpozott evőkanállal (7 gramm), amely megfelel 6,6 gr szilícium-dioxidnak (3 gr szilícium). Fogyasztása: lehetőleg reggel éhgyomorra. Bármiben elkeverhető, legyen az víz, tea, vagy gyümölcslé, és bármilyen más élelmiszerhez is hozzáadható, vagy turmixba keverhető.

Figyelmeztetés: Nem halmozódik fel a szervezetben, nem kell tartani a túladagolástól, a felesleges mennyiség automatikusan távozik a véráramon, a vesén és a beleken keresztül. Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl.

Minimumkúra-maximumkúra: Minimumkúra 60 nap, maximumkúra 120 nap. 
Kiszerelés: 450 gr
OGYÉI notifikációs szám: 20984/2018

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.