Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>

Az olajfa nem betegszik meg!

Tudtad, hogy az olajfa génkészlete ellenáll a parazitáknak és képes akár 2000 évig is elélni? Ez a kutatók figyelmét is felkeltette, és elkezdték vizsgálni fő hatóanyagát, az Oleuropeint. Ez az antioxidáns megöli a baktériumokat és a gombákat, vírusellenes, és fellép az egysejtű paraziták (protozoák) szemben. Támogatja a keringési rendszer egészséges működését is, értágító és magas vérnyomást csökkentő tulajdonságú.

olajfa-level-influeza-candida.jpgAz olajfa több mint 2000 évig is elél!

Az Oleuropein és más polifenolok és flavonoidok felelősek a legtöbb pozitív hatásért, többek között azért, hogy az olajfa 2000 évig is elél. Ezek a hatóanyagok védelmezik a fát a kórokozóktól és hosszabbítják életét.

Az 1970-es évek végére pontosan leírták az oleuropein képességét a baktériumokkal, vírusokkal és protozoákkal szemben az emberi szervezetben is. – és kimutatták az oleuropein elektrolízisével keletkezett kalcium-elenolátot, mely az összetevők közül a vírusellenes hatásért felelős. Az oleuropein standardizációjával a figyelem a továbbiakban a vérnyomást befolyásoló hatásra összpontosult, amely hatásnak részesei a benne található egyéb flavonok is.

12 OK az olajfa Oleuropein hatóanyaga mellett:

 1. A hatóanyag segíthet gátolni a sejtburjánzást és apoptózist előidézni
 2. Kivédeni az A, B, C típusú influenza vírust
 3. Legyőzni az élesztőgombás fertőzést, amilyen például Candida  
 4. Elpusztítani a kórokozó bacilusokat
 5. Fellépni a herpesz- és papillóma vírusokkal (szemölcs) szemben
 6. Természetes lázcsillapító
 7. Stimulálja az immunrendszert
 8. Kiegészítő tápanyag hepatitis B és övsömör esetén
 9. Értágító hatású, így természetes módon csökkenti a vérnyomást
 10. Növeli a vér áramlását, és így szabályozza a szívverést
 11. Csökkenti a rossz koleszterint (LDL)
 12. Képes javítani több éve sérült bőr állapotát és visszafordítani az öregedés jeleit

olajfa-level-3-szabadalommal.jpgAz Olajfa levél használatának története:

Az olajfa minden részében, a gyökerében, kérgében, termésében, de főként leveleiben nagy mennyiségben jelen levő közel 100 féle fitovegyület található. Az olajfa levelet orvosi célra először az ókori Egyiptomban használták, ahol az égi erő szimbóluma volt.  

Az 1800-as évek eleje – zúzott olajfa levelet tettek az italokba a láz csökkentésére

Az 1800-as évek közepe – teaként használják a malária kezelésére

Az 1900-as évek elejétől – Az oleuropein, az olajfa levél elsődleges vegyülete vírusölő, antibakteriális és gombaölő hatása miatt keltett figyelmet

Ma – Az olajfa levél jótékony egészségügyi hatásai miatt válik egyre népszerűbbé

Olajfa levél és keringési rendszer  

Az olajfa levelei természetes vérnyomáscsökkentők, képesek csökkenteni a szisztolés nyomást, és visszaállítani a diasztolés szintnek megfelelő értékekre. Jót tesznek a szívnek, mert tágítják a szívkoszorú-ereket, növelik a vér áramlását, és így szabályozzák a szívverést. Csökkentik a rossz koleszterint (LDL), és segítenek a szívnek a megfelelő ritmusban dobogni. Az olajfa levél kivonata hozzájárul a kardiovaszkuláris stressz és a krónikus, betegség okozta gyulladások csökkentéséhez. 

Tudtad?

Lázcsillapító tulajdonsága miatt az olajfa hatóanyagait sokáig használták váltóláz és tífuszos tünetek esetén.

Erbavita® Olajfa levél kapszula

 • 3 szabadalom
 • Mikronizált kivonat
 • 95%  növényi kivonattal a végtermékben
 • A fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségével
 • Enzimekkel dúsított
 • Hozzáadott prebiotikummal
 • Vegetáriánus kapszulatokban

mikronizacios-olajfa-level-oleuropein.jpg

Mikronizációs technológiával előállított kapszula! 
3 szabadalom alkalmazása: EVFE®, Inuzyme®, Vcaps®

Mikronizáltuk
A részecskeméret csökkentés egy rohamosan fejlődő technológia, ami a mikrométer illetve nanométer tartományba történő elmozdulást jelenti az aktív vegyületek hatékonyabb biokémiai reakciói érdekében. Mikronizálással a hatóanyag szemcseméretét mikrométeres (µm - a méter egymilliomod része, a milliméter ezredrésze) nagyságrendűre csökkentettük. Minél kisebb szemcsenagyságot érünk el, annál nagyobb felületet képezünk, a több felületen pedig több biokémiai reakció fog végbemenni, ezáltal exponenciálisan megnöveltük a termékek hatékonyságát. A mikronizációs technológia maximalizálja a hatást, megnöveli a felszívódást. Ezáltal képessé tesszük a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el.

Enzimekkel dúsítottuk
A termékhez enzimeket adtunk (cellulase, emicellulase, betagluconase, fitase enzim), melyek további hatóanyagokat szabadítanak fel a növényi sejtfal poliszacharid mátrix bontásával.

Prebiotikumot adtunk hozzá
A termék inulin prebiotikumot tartalmaz, hogy rövid láncú molekuláival a felszabadított hatóanyagok sejtszintű felszívódását biztosítsa, továbbá támogathassa a bélflóra egyensúlyt azáltal, hogy tápanyagul szolgál a hasznos bélbaktériumok számára.

Szabványosítottuk és vegetáriánus kapszulatokba helyeztük
A standardizált, titrált kivonatok garantálják a hatóanyagok állandó napi mennyiségét. Az Erba Vita által kifejlesztett technológia a végtermékben 95%-ban növényi kivonatot tartalmaz, a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségével. A technológia csökkentette a felhasznált segédanyagok mennyiségét! Majd az egészet egy 100%-ban növényi eredetű kapszulatokba zártuk, ami a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser és Halal certifikációval is rendelkezik, továbbá glutén-, tartósítószer és GMO mentes. 

Összetevők:

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban (6 kapszula):
EVFE® kivonat (Erba Vita FibrEnzimatico) olajfa (Olea europaea) leveléből
ebből oleuropein
1840 mg
223,2 mg


Mikronizált olajfa levél (Olea europaea), EVFE®, Inuzyme® (Fibrazyme, fermentált maltodextrin; inulin; csomósodás gátló: növényi magnézium sztearát).
Az Erba Vita technológia:  a végtermékben 95%  növényi kivonatot biztosít (a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségével), ugyanakkor csökkentette a felhasznált segédanyagok mennyiségét! Bevonat: Vcaps® 100%-ban növényi kapszulatok.

Felhasználási javaslat: Naponta 3x1 vagy 3x2 kapszula, az étkezések után, bőséges folyadékkal.
Gyermekeknek 3 éves kortól (napi 1 kaspzula) adható.

Minimumkúra-maximumkúra:
Minimumkúra 60 nap,maximumkúra 120 nap.

Kiszerelés:
60 kapszula

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó.

OETI: 10295/2012

Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?

2-t fizetsz, 3-at kapsz! A termék 4 940 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 3 293Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

 1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-t, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.

 2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd

 3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. 

Vissza a lap tetejére >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.