Erő a limitált szériás, nyírfanedvből! 

Itt a limitált szériás bio nyírfanedv, ami zubogóvá teszi csordogáló életenergiád! Ahhoz, hogy megértsd, miről is beszélek, gondolatban elkísérlek egy végeláthatatlan, finnországi, organikus nyírfaerdőbe, ahol ez történik…. 

bio-nyirfanedv-lugosito-bojt.jpg

Nordic Koivu® - Ipari Titokkal védett nyírfanedv. Gyártó: a természet!

NYÁR - Az itt élő nyírfák minden nyár során elraktározzák a tajga érintetlen, tiszta talajának vitalizáló ásványi anyagait, és a napfényből származó energiát.

ŐSZ és TÉL- Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak az éltető szerves tápanyagok és a felhalmozott energia a védelmező gyökerekben tárolódik, várva a tavaszt, az ébredést.

TAVASZ - Majd a tavasz ébredésével a fák, a gyökereikben tárolt tápanyag-koktélt, tavaszi vizekkel átitatva, nyírfanedv formájában kezdik áramoltatni felfelé, egészen a fák tetejéig.  

A jelenség azonban mindössze 3 hétig tart 

A természet ad, de csupán 1 évben egyszer, és akkor is csak 3 hét áll rendelkezésre, hogy az éltető fanedv palackokba kerüljön. Ráadásul a mennyiség véges, hiszen a nyírfák egészségének megőrzésének érdekében csak annyit veszünk kölcsön tőlük, amennyit még nélkülözni tudnak anélkül, hogy sérülnének.

2-bojt-haj-bor-maj-izotonias-ital-hajhullas.jpg

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv olyan életelixír, ami erőt ad a fáknak, és az embereknek is!

Nehezítő körülmény, hogy a szerves anyagokban gazdag nedv, gyorsan romlik, ha ahhoz nem adnak cukrot, tartósítószert, illetve egyéb vegyi anyagot. Az erdő tulajdonosa Susanna Maaranen ezt azonban soha nem volt hajlandó megtenni. Tiszteli a természetet és erdejét, és tudja, hogy a hozzáadott romlást gátló anyagokkal elveszíti a fanedv tápanyagainak zömét.

Ipari titokkal védett palackozás

E helyett 10 évig tartó kutatómunkába kezdet, melynek végeredménye egy olyan ipari titokkal védett palackozási technika lett, ami a nyírfanedvet úgy kínálja a palackokból az embereknek, ahogy azt a természet előállította.

3-meregtelenito-bojt-bio-nyirfanedv.jpg

Susanna Maaranen Nordic Koivu® bio nyírfanedve,
limitált mennyiségben, minden „évjáratból“.
 

Ez a Nordic Koivu® bio nyírfanedv, ami kitűnik a cukrozott nyírfavizek és felütött nyírfaitalok közül, mert őrzi a fanedv összes tápanyagát, kolloidális formában. Ennek köszönhetően biohasznosulása rendkívül hatékony és elképesztően gyors. Tisztasága miatt már csecsemőkortól fogyasztható, és alkalmazása támogatja az emberek:

 • immunrendszerét
 • hormonális egészségét 
 • sav-bázis egyensúlyát
 • fizikai és szellemi erőnlétét
 • elgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait és 
 • számos bőrpanaszhoz kínál segítséget

A természet wellness itala

Ezt a különleges fanedvet tehát maga a természet gyártja, és limitált mennyiségben kínálja, hiszen csak 1 évben mindössze 3 hétig gyűjthető. A fanedv számtalan éltető elemet tartalmaz, főként betulint, komplex szerves savakat (nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére).

4-bojt-haj-bor-faradtsag-izotonias-ital-nyirfanedv.jpg

A Nordic Koivu® nyírfanedvet a természet gyártja. A természet wellness itala, amit limitált mennyiségben, 1 évben mindössze 3 hétig kínál nekünk.

Ha tavasszal (vagy bármikor) szoktál böjtölni, akkor számodra a Nordic Koivu® bio nyírfanedv ideális lesz folyadékpótláshoz is. De ez még nem minden, a nyírfanedvvel a természet ugyanis egy tökéletes izotóniás italt is alkotott! Fogyasztásának sportolók számára is számos előnye van:

 • megőrizi fizikai igénybevétel esetén a test, folyadék- és elektrolit-háztartás egyensúlyát

 • azonnali regenerációt nyújt maximális intenzitású terhelés mellett is

 • csökkenti az izomláz kialakulásának esélyét

A természet beindít Téged is, és mozgásra ösztönöz? Jógázol, futsz, biciklizel vagy edzőterembe jársz?  Mi lehetne jobb társ ebben, mint egy olyan izotóniás ital, amelynek gyártója; maga a természet.  

7-bojt-haj-bor-bio-nyirfanedv-lugosito-meregtelenito.jpg

Vitális fanedv, ami a káros anyagokat magába szívja, felfrissít, és támogatja a homeosztázis egyensúlyát.

Tudtad, hogy a Nordic Koivu® nyírfanedv… 

- palackozása ipari titokkal védett?

A fel nem bontott Nordic Koivu® nyírfanedv hosszú időn keresztül megőrzi minőségét, annak ellenére, hogy nem tartalmaz adalékanyagokat, konzerválószereket, és hogy nem volt hőkezelésnek kitéve, vagyis a palackozás során semmilyen módon nem változtattak rajta. A palackozás eme technológiája ma már ipari titokkal védett, és ezt, egy 10 éves kutatómunka előzte meg.

- a nyírfák vére?

A nyírfanedv, nyírfák csapolásával nyert kolloidális tápanyagokban gazdag esszencia, tulajdonképpen a nyírfa vére. Szerencsére életenergiát nem csak a fának, de az embereknek is kölcsönöz. Minden biokémiai folyamat alapja a víz. A nyírfanedv magában oldott szerves anyagokban gazdag élő szervezet, amely képes információkat feljegyezni és tárolni, és ezzel a szervezetet, amellyel kapcsolatba kerül, táplálni. Ugyanakkor, képes mindent, ami romlott, nehéz, mérgező és terhelő a szervezet számára, eltakarítani, kimosni a testből. Amikor nyírfanedvet iszunk a szervezet olyan bioinformációs municiót kap, amely beindítja öngyógyító folyamatait.

- hozzájárul a szervezet öngyógyító folyamataihoz?

A szervezetnek, szerves, természetes anyagokra van szüksége, ahhoz, hogy öngyógyító képességével élni tudjon. Mindenki képes ezt az öngyógyító mechanizmust beindítani, ha visszatér a természethez és felhagy természetellenes cselekedeteivel. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv, az egyik lehetőséget erre! Minden elváltozás, ami megjelenik a külső kivetítőiden, a hajadon, a bőrödön, a kötőszöveteden az belülről indult el és sejtszinten vette kezdetét. Minden külsődön tapasztalt elváltozás oka, belső egyensúlyvesztésedből fakad. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv kolloidális összetevőit kínálja sejtjeidnek, hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyához, és a test saját méregtelenítő folyamatainak támogatásához. 

- számtalan elismerés birtokosa?

Bio voltát, és teljesen zöld kinyerését – palackozás közben még emberi kezek sem érintik - számtalan elismerés igazolja. A biotermesztés követelményei komplex rendszert jelentenek, aminek csak egy kis része a kemikáliák tiltása. A rendszer elemeit nemzetközi egyezményben foglalták egybe, és szabályozták részleteiben. A Nordic Koivu® nyírfanedv az organikus élelmiszertermelés minden pontjának megfelel. A Nordic Koivu® nyírfanedv kivonatának előállítása évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye. A cég úttörő munkát végzett mind a nyírfanedv kinyerésének, mind pedig feldolgozásának technológiájában. Maga az eljárás egyedülálló a világon. 

- már bizonyított több országban is? 

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv már bizonyított Finnországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Franciaországban, Svájcban és Japánban is. Magyarországon a Natur Tanya® nagykereskedés tette elérhetővé a fogyasztók számára ezt a természetes életelixírt, aki szövetségese a Nordic Koivu® Finn cégnek. A szövetség oka egy olyan küldetés, melynek során szeretnék megmutatni az embereknek az organikus eljárással készült termékek jótékony hatását, nem csak a szervezetre, de a környezetre nézve is. Ismertetni ennek a fanedvnek a hosszú időre visszanyúló tudományos kutatásait és tapasztalati eredményeit, bemutatni ezen keresztül a biogazdálkodást és felhívni a figyelmet a zöld energia fontosságára. Köszönjük Natur Tanya®!

- hogy a mai napig folytatnak vele további kísérleteket? 

A Nordic Koivu® nyírfanedvvel a mai napig folytatnak kísérleteket, hogy feltárják az ionizált, kolloidális folyadék további hasznosítási lehetőségeit, pl. külsőleg alkalmazott gyógykrémekben.  Az Orosz Mozgáskultúra és Sport-kutatóintézet már 2009-ben górcső alá vette a Nordic Koivu® nyírfanedvet. Olyan természetes izotóniás folyadékként azonosították, ami mindenki számára hasznos a nagy hőségben, illetve fokozott fizikai igénybevétel esetén, pl.: sportolók részére. Annál is inkább, mert egyáltalán nem nehezíti el a gyomrot, és csökkenti az izomláz kialakulását a fokozott aktivitást követően. A benne található betulin (betulinol) és a fitoncidok pedig májvédő, gyulladáscsökkentő, salaktalanító és antibakteriális tulajdonságúak.

6-lugosito-meregtelenit-bojt-haj-nyirfanedv.jpg

Nordic Koivu® bio nyírfanedv és környezetvédelem

A környezet védelme, a maradványszerek kiiktatása az alapanyagokból mindannyiunk érdeke. A talaj, a levegő és vizeink szennyezettsége aggasztó. A biotermesztés szakít a vegyszerek használatával. Ma már jól alkalmazható termesztési módszerekkel, kidolgozott ellenőrzési rendszerrel a fogyasztó számára a biotermék megjelölés önálló minőségi paraméter lett. Az ökológiai gazdálkodás alapelve, a termőhely ökológiai adottságainak maximális kihasználása, a legkisebb beavatkozással a helyi ökoszisztémában, a környezet szennyezése és károsítása nélkül. A termesztés során szintetikus anyagokat a legkisebb mennyiségben sem használnak, nagy hangsúlyt kap a zöld energia használata. Alapkövetelmény az anyagok és energia körforgásának fenntartása az adott terület határain belül.

8-bio-nyirfanedv-bojt-haj-bor-hajhullas.jpg

Bio és Organikus termék
Tárolása: bontatlanul maximum 20˚C -on!!!, felbontva 8˚C alatt, 5 napig áll el.

 • Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

 • A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02

 • A termék előállítását ellenőrzi:  FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG

Felhasználási javaslat: Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml). Általános adagolása 6 éves kortól, napi 1dl, reggel éhgyomorra. Ezt napjában ötször is megismételhetjük (5*1dl), mert az adagolás függ az egyén életmódjától (pl.: sportoló), és a környezeti változóktól is (pl.: magas hőmérséklet, és páratartalom).

Néhány bevált tipp az alkalmazáshoz: Mielőtt lenyelnéd, tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. Ha hányinger vagy fejfájás gyötör, igyál meg  2,5 dl nyírfanedvet és dőlj le 20 percre. Még a másnaposság is enyhíthető, ha lefekvés előtt elfogyasztasz 2,5 dl nyírfanedvet. Ha böjti napot tartasz, akkor 1 palackot ossz 5 részre, és úgy idd, más folyadékok kíséretében. Külsőleg: a nyírfanedv a bőr számára is fontos alapanyag. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!

Figyelmeztetés: A nyírfanedv természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázd fel a palackot!

Jellemző: Az íze az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés utóízzel, valamint egy kis faaromával.
Kiszerelés: 500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: bio termék, amit 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)

9-lugosito-meregtelenito-bio-nyirfanedv-bojt-haj-bor.jpg

„Ösztön vitte rá az embert, de a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfák vize az egészséges szervezetet támogatja, az elesetett felerősíti.”

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.