Főmenü Termékeink
Termékek

Nordic Koivu®- Ipari Titokkal védett Bio Nyírfanedv. Gyártó: a természet. A természet saját pH itala.

Cikkszám: 6420610341012
Bővebben a termékről

Erő a limitált szériás, nyírfanedvből! 

Itt a limitált szériás bio nyírfanedv, ami zubogóvá teszi csordogáló életenergiád! Ahhoz, hogy megértsd, miről is beszélek, gondolatban elkísérlek egy végeláthatatlan, finnországi, organikus nyírfaerdőbe, ahol ez történik…. 

bio-nyirfanedv-lugosito-bojt.jpg

Nordic Koivu® - Ipari Titokkal védett nyírfanedv. Gyártó: a természet!

NYÁR - Az itt élő nyírfák minden nyár során elraktározzák a tajga érintetlen, tiszta talajának vitalizáló ásványi anyagait, és a napfényből származó energiát.

ŐSZ és TÉL- Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak az éltető szerves tápanyagok és a felhalmozott energia a védelmező gyökerekben tárolódik, várva a tavaszt, az ébredést.

TAVASZ - Majd a tavasz ébredésével a fák, a gyökereikben tárolt tápanyag-koktélt, tavaszi vizekkel átitatva, nyírfanedv formájában kezdik áramoltatni felfelé, egészen a fák tetejéig.  

A jelenség azonban mindössze 3 hétig tart 

A természet ad, de csupán 1 évben egyszer, és akkor is csak 3 hét áll rendelkezésre, hogy az éltető fanedv palackokba kerüljön. Ráadásul a mennyiség véges, hiszen a nyírfák egészségének megőrzésének érdekében csak annyit veszünk kölcsön tőlük, amennyit még nélkülözni tudnak anélkül, hogy sérülnének.

2-bojt-haj-bor-maj-izotonias-ital-hajhullas.jpg

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv olyan életelixír, ami erőt ad a fáknak, és az embereknek is!

Nehezítő körülmény, hogy a szerves anyagokban gazdag nedv, gyorsan romlik, ha ahhoz nem adnak cukrot, tartósítószert, illetve egyéb vegyi anyagot. Az erdő tulajdonosa Susanna Maaranen ezt azonban soha nem volt hajlandó megtenni. Tiszteli a természetet és erdejét, és tudja, hogy a hozzáadott romlást gátló anyagokkal elveszíti a fanedv tápanyagainak zömét.

Ipari titokkal védett palackozás

E helyett 10 évig tartó kutatómunkába kezdet, melynek végeredménye egy olyan ipari titokkal védett palackozási technika lett, ami a nyírfanedvet úgy kínálja a palackokból az embereknek, ahogy azt a természet előállította.

3-meregtelenito-bojt-bio-nyirfanedv.jpg

Susanna Maaranen Nordic Koivu® bio nyírfanedve,
limitált mennyiségben, minden „évjáratból“.
 

Ez a Nordic Koivu® bio nyírfanedv, ami kitűnik a cukrozott nyírfavizek és felütött nyírfaitalok közül, mert őrzi a fanedv összes tápanyagát, kolloidális formában. Ennek köszönhetően biohasznosulása rendkívül hatékony és elképesztően gyors. Tisztasága miatt már csecsemőkortól fogyasztható, és alkalmazása támogatja az emberek:

 • immunrendszerét
 • hormonális egészségét 
 • sav-bázis egyensúlyát
 • fizikai és szellemi erőnlétét
 • elgyorsítja testünk saját salaktalanító folyamatait és 
 • számos bőrpanaszhoz kínál segítséget

A természet wellness itala

Ezt a különleges fanedvet tehát maga a természet gyártja, és limitált mennyiségben kínálja, hiszen csak 1 évben mindössze 3 hétig gyűjthető. A fanedv számtalan éltető elemet tartalmaz, főként betulint, komplex szerves savakat (nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére).

4-bojt-haj-bor-faradtsag-izotonias-ital-nyirfanedv.jpg

A Nordic Koivu® nyírfanedvet a természet gyártja. A természet wellness itala, amit limitált mennyiségben, 1 évben mindössze 3 hétig kínál nekünk.

Ha tavasszal (vagy bármikor) szoktál böjtölni, akkor számodra a Nordic Koivu® bio nyírfanedv ideális lesz folyadékpótláshoz is. De ez még nem minden, a nyírfanedvvel a természet ugyanis egy tökéletes izotóniás italt is alkotott! Fogyasztásának sportolók számára is számos előnye van:

 • megőrizi fizikai igénybevétel esetén a test, folyadék- és elektrolit-háztartás egyensúlyát

 • azonnali regenerációt nyújt maximális intenzitású terhelés mellett is

 • csökkenti az izomláz kialakulásának esélyét

A természet beindít Téged is, és mozgásra ösztönöz? Jógázol, futsz, biciklizel vagy edzőterembe jársz?  Mi lehetne jobb társ ebben, mint egy olyan izotóniás ital, amelynek gyártója; maga a természet.  

7-bojt-haj-bor-bio-nyirfanedv-lugosito-meregtelenito.jpg

Vitális fanedv, ami a káros anyagokat magába szívja, felfrissít, és támogatja a homeosztázis egyensúlyát.

Tudtad, hogy a Nordic Koivu® nyírfanedv… 

- palackozása ipari titokkal védett?

A fel nem bontott Nordic Koivu® nyírfanedv hosszú időn keresztül megőrzi minőségét, annak ellenére, hogy nem tartalmaz adalékanyagokat, konzerválószereket, és hogy nem volt hőkezelésnek kitéve, vagyis a palackozás során semmilyen módon nem változtattak rajta. A palackozás eme technológiája ma már ipari titokkal védett, és ezt, egy 10 éves kutatómunka előzte meg.

- a nyírfák vére?

A nyírfanedv, nyírfák csapolásával nyert kolloidális tápanyagokban gazdag esszencia, tulajdonképpen a nyírfa vére. Szerencsére életenergiát nem csak a fának, de az embereknek is kölcsönöz. Minden biokémiai folyamat alapja a víz. A nyírfanedv magában oldott szerves anyagokban gazdag élő szervezet, amely képes információkat feljegyezni és tárolni, és ezzel a szervezetet, amellyel kapcsolatba kerül, táplálni. Ugyanakkor, képes mindent, ami romlott, nehéz, mérgező és terhelő a szervezet számára, eltakarítani, kimosni a testből. Amikor nyírfanedvet iszunk a szervezet olyan bioinformációs municiót kap, amely beindítja öngyógyító folyamatait.

- hozzájárul a szervezet öngyógyító folyamataihoz?

A szervezetnek, szerves, természetes anyagokra van szüksége, ahhoz, hogy öngyógyító képességével élni tudjon. Mindenki képes ezt az öngyógyító mechanizmust beindítani, ha visszatér a természethez és felhagy természetellenes cselekedeteivel. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv, az egyik lehetőséget erre! Minden elváltozás, ami megjelenik a külső kivetítőiden, a hajadon, a bőrödön, a kötőszöveteden az belülről indult el és sejtszinten vette kezdetét. Minden külsődön tapasztalt elváltozás oka, belső egyensúlyvesztésedből fakad. A Nordic Koivu® bio nyírfanedv kolloidális összetevőit kínálja sejtjeidnek, hozzájárul a szervezet sav-bázis egyensúlyához, és a test saját méregtelenítő folyamatainak támogatásához. 

- számtalan elismerés birtokosa?

Bio voltát, és teljesen zöld kinyerését – palackozás közben még emberi kezek sem érintik - számtalan elismerés igazolja. A biotermesztés követelményei komplex rendszert jelentenek, aminek csak egy kis része a kemikáliák tiltása. A rendszer elemeit nemzetközi egyezményben foglalták egybe, és szabályozták részleteiben. A Nordic Koivu® nyírfanedv az organikus élelmiszertermelés minden pontjának megfelel. A Nordic Koivu® nyírfanedv kivonatának előállítása évekig tartó kutatás és fejlesztés eredménye. A cég úttörő munkát végzett mind a nyírfanedv kinyerésének, mind pedig feldolgozásának technológiájában. Maga az eljárás egyedülálló a világon. 

- már bizonyított több országban is? 

A Nordic Koivu® bio nyírfanedv már bizonyított Finnországban, az Egyesült Arab Emirátusokban, Franciaországban, Svájcban és Japánban is. Magyarországon a Natur Tanya® nagykereskedés tette elérhetővé a fogyasztók számára ezt a természetes életelixírt, aki szövetségese a Nordic Koivu® Finn cégnek. A szövetség oka egy olyan küldetés, melynek során szeretnék megmutatni az embereknek az organikus eljárással készült termékek jótékony hatását, nem csak a szervezetre, de a környezetre nézve is. Ismertetni ennek a fanedvnek a hosszú időre visszanyúló tudományos kutatásait és tapasztalati eredményeit, bemutatni ezen keresztül a biogazdálkodást és felhívni a figyelmet a zöld energia fontosságára. Köszönjük Natur Tanya®!

- hogy a mai napig folytatnak vele további kísérleteket? 

A Nordic Koivu® nyírfanedvvel a mai napig folytatnak kísérleteket, hogy feltárják az ionizált, kolloidális folyadék további hasznosítási lehetőségeit, pl. külsőleg alkalmazott gyógykrémekben.  Az Orosz Mozgáskultúra és Sport-kutatóintézet már 2009-ben górcső alá vette a Nordic Koivu® nyírfanedvet. Olyan természetes izotóniás folyadékként azonosították, ami mindenki számára hasznos a nagy hőségben, illetve fokozott fizikai igénybevétel esetén, pl.: sportolók részére. Annál is inkább, mert egyáltalán nem nehezíti el a gyomrot, és csökkenti az izomláz kialakulását a fokozott aktivitást követően. A benne található betulin (betulinol) és a fitoncidok pedig májvédő, gyulladáscsökkentő, salaktalanító és antibakteriális tulajdonságúak.

6-lugosito-meregtelenit-bojt-haj-nyirfanedv.jpg

Nordic Koivu® bio nyírfanedv és környezetvédelem

A környezet védelme, a maradványszerek kiiktatása az alapanyagokból mindannyiunk érdeke. A talaj, a levegő és vizeink szennyezettsége aggasztó. A biotermesztés szakít a vegyszerek használatával. Ma már jól alkalmazható termesztési módszerekkel, kidolgozott ellenőrzési rendszerrel a fogyasztó számára a biotermék megjelölés önálló minőségi paraméter lett. Az ökológiai gazdálkodás alapelve, a termőhely ökológiai adottságainak maximális kihasználása, a legkisebb beavatkozással a helyi ökoszisztémában, a környezet szennyezése és károsítása nélkül. A termesztés során szintetikus anyagokat a legkisebb mennyiségben sem használnak, nagy hangsúlyt kap a zöld energia használata. Alapkövetelmény az anyagok és energia körforgásának fenntartása az adott terület határain belül.

8-bio-nyirfanedv-bojt-haj-bor-hajhullas.jpg

Bio és Organikus termék
Tárolása: bontatlanul maximum 20˚C -on!!!, felbontva 8˚C alatt, 5 napig áll el.

 • Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

 • A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02

 • A termék előállítását ellenőrzi:  FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG

Felhasználási javaslat: Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml). Általános adagolása 6 éves kortól, napi 1dl, reggel éhgyomorra. Ezt napjában ötször is megismételhetjük (5*1dl), mert az adagolás függ az egyén életmódjától (pl.: sportoló), és a környezeti változóktól is (pl.: magas hőmérséklet, és páratartalom).

Néhány bevált tipp az alkalmazáshoz: Mielőtt lenyelnéd, tartsd egy kicsit a szádban, hogy nyálkahártyán keresztül is felszívódjék. Ha hányinger vagy fejfájás gyötör, igyál meg  2,5 dl nyírfanedvet és dőlj le 20 percre. Még a másnaposság is enyhíthető, ha lefekvés előtt elfogyasztasz 2,5 dl nyírfanedvet. Ha böjti napot tartasz, akkor 1 palackot ossz 5 részre, és úgy idd, más folyadékok kíséretében. Külsőleg: a nyírfanedv a bőr számára is fontos alapanyag. Naponta legalább 2x (reggel és este), masszírozzuk be az érintett területen vagy tegyük pumpás fejjel ellátott palackba és permetezzük a felületet. Alkalmazd az arc, a nyak és a dekoltázs bőrén is!

Figyelmeztetés: A nyírfanedv természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázd fel a palackot!

Jellemző: Az íze az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés utóízzel, valamint egy kis faaromával.
Kiszerelés: 500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: bio termék, amit 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)

9-lugosito-meregtelenito-bio-nyirfanedv-bojt-haj-bor.jpg

„Ösztön vitte rá az embert, de a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfák vize az egészséges szervezetet támogatja, az elesetett felerősíti.”

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Ica
2018.11.19 12:04
5/5
A nagylányom ezt issza az edzéseihez. A legkisebbnek pedig ezt adjuk, hogy erősödjön kicsit az immunrendszere.
Valéria
2018.11.05 12:42
5/5
Legjobb izotónáis ital, imádom.
Somogyi Rita
2018.11.02 15:11
5/5
Kedves Reni!

A Nordic Koivu® nyírfanedv, bio minősítésű élelmiszer termék, amit folyamatosan is fogyaszthatunk. A kúraszerű használat akkor javasolt, ha eltérünk a napi 1-2 dl bevitelétől, és pl.: 40 napon keresztül napi 1 üveggel iszunk belőle, 5 részletben. Ezek a kúrák már nem csak a kolloidális tápanyagforrást aknázzák ki az italból, hanem azt alternatív kiegészítő terápiaként alkalmazzák májpanaszoknál vagy női panaszoknál, pl: miómáknál.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita

Reni
2018.11.02 10:47
0/5
Kedves Rita! A nyírfanedvet huzamosabb ideig lehet fogyasztani vagy van kúra ideje? Köszönöm
Dénesné Liza
2018.10.03 15:33
5/5
A legkisebbnek ezt adom, nem is kapott el semmit, hál 'istennek.
Méhész Orsolya
2018.09.18 11:47
5/5
Pont itt olvastam, hogy futóknak mennyire bevált. A félmaratonra én is ezt vittem magammal, a holtpontokon segített átlendülni. :)
lévai lilla
2018.06.21 14:00
5/5
nyáron szinte üdítőnek is beillik, nagyon szeretjük!!!!
darnai mariann
2018.03.12 18:26
5/5
Futóknak kifejezetten ajánlom!Az izotóniás édes italokat váltom ki vele a hosszú távokon.Hamar regenerál és feltölt energiával!Próbáljátok ki!
T.Fanni
2018.01.30 14:29
5/5
Igen mi már használjuk egy ideje, de tényleg nem nagyon van ilyen mégegy. Gyerekek is szeretik meg ezt legalább megisszák .
zsike
2018.01.30 10:40
0/5
rendeltem már én is egyet a múltkor, meg is érkezett rendben és csodás hogy nincs benne plusz cukor, mindenhol csak ilyen agyoncukrozott löttyüket árulnak. ebbe meg ahogy nézem csak annyi van amennyi a nyírfalében magában végre csinált valaki cukrozatlant is, ilyet fogok továbbra is inni
Benkené Bea
2017.10.16 15:31
0/5
Az egyik kedvenc egészségmegörzőm. Nem véletlenül használták már az őseink is.
Boronkai Ildikó
2017.09.12 13:33
5/5
Lúgosítás kiegészítésére használom évek óta, és jobban is teljesítek mikor iszom
Ecseri István
2017.09.12 12:07
5/5
jók ezek az újra felfedezetzt ősi dolgok. magyarországon is nagy hagyománya volt a nyírfalének csak sokan már elfelejtették. jó lenne újra tartani az ilyen hagyományokat is
Dudás Gábor
2017.05.04 09:57
5/5
Még az ekcémára is jó!
Halász Ágnes Anna
2017.05.03 09:54
5/5
Most szemezgetek vele! Lehet tartok vele egy két napos gyorskúrát! Hátha engem is feltöltene!
Márton Gabi
2017.05.02 06:20
5/5
kirándulásokra mindig viszek magammal, ennél természetesebb energiaital nincs!
Szegedi G Ági
2017.04.24 15:07
5/5
futoversenyek elott kiprobaltam es nagyon hatekony, most meg akarok belole csinalni egy 2 napos gyorskurat is
Mészáros Judit
2017.04.24 14:44
5/5
Remekül hidratál, frissít! Majdnem kiszáradtam egy hányással együtt járó vírus után, de szerencsére segített a nyírfanedv.
varga klaudia
2017.04.21 13:13
5/5
Futás előtt, futás után! A legjobb izotóniás ital, amivel találkoztam
Fábián Viki
2017.04.20 14:44
5/5
ebben jobban hiszek mint a gyogyszerekben
Németh Adél
2017.04.13 09:40
5/5
Minden évben tartok egy ilyen kúrát, feltölt rendesen!
Soltész Mónika
2017.03.09 15:42
5/5
leírom hátha valakinek hasznos info. verseny előtt iszok 5napig napi 1 decit vagyis nem egész egy decit mert marad mindig a versenyre is. ami a 6. napra marad azt verseny előtt vagy közben iszom meg. nem fogyasztok iso-nak semmi mást, nekem a nyírfa tök elég.
Hetesi Andi
2017.01.24 09:02
5/5
huh, ez tényleg jó. én 5 napig böjtöltem vele, ennyi energiám már régen volt, ha volt :)
viki11
2016.12.16 11:05
5/5
már túl vagyok egy 2 napos böjtkúrán, most próbálom kitolni a böjt idejét.:) hogy összerak-e? na az tuti biztos. :)
nikita
2016.11.03 09:45
5/5
családomban kérdezték már párszor, hogy mi az a nyírfanedv, valamiért mindig azt gondolják, hogy ez valamiféle tea vagy olaj vagy egyéb nyírfából készült ivólé, pedig ez tényleg a nyírfa gyökeréből lecsapolt nedv.
Anita
2016.10.28 11:03
5/5
Hátha ilyen létezik, nekem kell belőle az biztos! Valahoyg ráveszem a férjem is hogy igya, rá fog férni mindkettőnkre.
kiss marcsi
2016.09.23 09:14
5/5
a puridrennél írtam, hogy mennyire szuper méregtelenítő kúra, na ehhez szoktam még használni a bőrömre kiegészítőként a nyírfanedvet. ha tehetném, ebben fürdenék állandóan, annyira jó.
Darma
2016.08.19 16:18
5/5
Böjthöz a legjobb választás! segít a megtisztulásban és közben energiát is ad. A természet csodája…
Juhász Anita
2016.08.18 09:20
5/5
ajánlom sportolóknak....
Cserne
2016.06.07 12:58
5/5
Múltkor ezt vittem a félmaratonra gatorade helyett, jól bevált :)
Mirko
2016.04.12 14:48
5/5
Találkoztam hétvégén egy fiatal karcagi hippipárral, akik itthon próbálkoznak ezzel a nyírfanedvcsapolással, de amikor mondtam nekik, hogy lehet palackozva kapni, el sem akarták hinni, mert az ő ”kézműves” nyírfanedvük max 3 napig marad iható. Na mindegy, csak gondoltam megemlítem, hogy van ilyen is.
Bánáthiné Ágica
2016.03.24 16:37
5/5
Nem hittem benne mégis segített felépülni egy elég komoly betegség után!! Megfogadtam hogy megírom ha jót tesz és őszinte szívvel ajánlom nektek akik most gondolkodtok rajta, mert betegek vagy legyengültek vagytok. Szeretettel: Ágica
Szekeres Erika
2016.03.16 12:30
5/5
Nagyon egészséges dolog. Én is gyűjtöttem régebben nyírfanedvet tavasszal csak nem áll el sajnos, ezt pedig bármikor lehet iszogatni.
zoleey
2016.02.23 12:11
5/5
Bringázni kezdtem és jobban bírom amióta iszom a nyírfanedvet. Hosszú kúrát tartok vele napi egy decivel, most a 40 nap felénél tartok.
zzsoci
2016.02.19 10:45
5/5
Az egyik nap nálam minden héten nyírfanedv böjtös és amióta ezt teszem sokkal jobban érzem magam, bírom az edzéseket és sikerül tartanom a súlyom.
Japik
2016.01.13 09:32
5/5
Fokozatosan kezdtem el alkalmazni, szimpatikus volt, hogy nem egy gyárból, hanem egyből a fából jön ki. Először nyomtam egy gyors kúrát, és mivel bevált lúgosítottam is vele. Jót tett az emésztésemnek és a sok savamnak is. 1 hónapig ittam, napi 1 decit minden reggel.
Agnes_
2015.08.03 16:22
5/5
A hugom császármetséssel szült, de sajnos adódtak műtét közebn komplikációk és szörnyen megviselte. Azért vettem neki nyírfanedvet mert ez kezelés közben is biztonságosan iható és az orvosnak is tetszett az ötlet. Hűségesen issza és valóban jobb az immunrendszere, erőre kapott gyorsan még az orvos is megcsodálta. Saját fülemmel hallottam ahogy más betegének is ajánlotta a kórházban!
Laci965
2015.06.23 15:17
5/5
Nem vagyok nagy böjtölő, de megfogadtam hogy hetente 1 napot betartok. Vettem hozzá nyírfanedvet. Tényleg jót tesz, lehet több napot is megkísérlek.
ede80
2015.05.15 15:36
5/5
méregtelenítő kúrára használom. szeretem mert teljesen megújít, jót tesz az erőnlétemnek. legutóbb a gyomorsavamat is rendezte, azóta sincs vele gondom.
Akoss
2015.04.21 16:53
5/5
Pocsékul ébredtem, rosszul aludtam, napközben kb elvoltam de kedvetlenül és nyúzottan. Folyton a nyírfanedvvel idegesített a nejem, hogy próbáljam meg. Ki hitte volna hogy igaza lesz, tökéletesen kicserélt. Örülök de most meg azt hallgatom hogy ő megmondta. :)
István uram
2015.03.27 16:23
5/5
Amikor első nap ittam, kimondottan felélénkített. Másnap meg alig bírtam kikelni az ágyból. :-) Ismerős érzés, jelzi, hogy elkezdett méregteleníteni. De nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan. Gyerekkoromban ittam otthon Erdélyben nyírfalevet. Mi viricsnek hívtuk. Akkor azért győzködték belém, mert valamivel elrontottam a gyomrom,( el is múlt tőle) de ezer dologra jó. A haj nem lesz zsíros, korpás, gyorsabban nő, aztán női bajokra is itták meg reumára, köszvényre, vesére, borogatásnak tették a bőrre ha valami baja volt.
Szjuli
2015.03.10 15:57
5/5
Teljesen másképp érzem nmagam tőle amióta ezt iszom! Sosem voltam egy energiabomba, de most fáradhatatlannak érzem magam,és már napok óta ezt csinálja velem wow :Ö) ezt nem is hittem volna, de nagyon jó! :-)
Akos_38
2015.03.04 13:21
5/5
Nemcsak terápiára használható, hanem üdítőként is önmagában. Kombinálom citrom levével, gyümölcslével vagy például lehűtött menta- vagy levendulateával keverve. Hajhullás ellen a fejbőrbe masszírozom az első jel hogy működik az volt hogy eltűnt a korpám.
Katalin Poroszlo
2015.02.27 14:26
5/5
Igazatok van,a tavasz a legjobb időszak elkezdeni minden tisztítókúrát. A nyírfanedv a kedvencem, úgy érzem magam tőle, mint akit kicseréltek!
Lala81
2015.02.26 11:56
5/5
nem gondoltam hogy ez ilyen jó, de bírom! decembertől egyfolytában bulizunk a haverokkal most tisztítókúrán vagyok. nagyon rám fér :-) … a barátnőm használt nyírfanedvet a méregtelenítéseihez, vele rendeltettem. először poénra vettem a dolgot, de az a durva hogy tenyleg sokat jelent! futás előtt is iszok belőle mindig, mert észrevettem hogy így jobban, többet bírok lefutni.
tili
2015.02.24 11:54
5/5
A mi családunkban szokás tartani a böjtöt, én ezt az időszakot mindig összekötöm egy méregtelenítő kúrával. Tavaly már kipróbáltam a nyírfanedvet és meglepően jót tett, nagyon intenzíven hatott rám. nem csak méregtelenített de fel is töltekeztem tőle, valóban újjászületett a testem. Idén emiatt vártam a böjtöt :) csak ajánlani tudom!
Chrystyna
2015.02.13 09:23
5/5
Abszolult pozitív a tapasztalatom a nyírfanedvvel!! Méregtelenítésre vettem, de észrevettem hogy sokkal gyorsabban gyógyulok meg vele ha megfázom. Ha megnyertem valami megfázásos nyavalyát, máskor hetek alatt gyógyultam csak meg. MOst meg lázas is lettem (nálam az a vég, nehezen lázasodom be) és három négy nap alatt jól voltam. Van benne erő.