Nordic Koivu® -
Ipari Titokkal védett nyírfanedv

Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. Finnországi BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve.

bio-bojti-nyirfanedv.jpg

Bio nyírfanedv -
Orosz szakértői vélemény

A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak ionizált, izotóniás szerkezetem további hasznosításáról. Májvédő, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és antibakteriális hatásom, illetve sportban való felhasználásom lehetőségeit  orosz szakértői vélemény is alátámasztja. - kattints a kiemelésre érte! 

Nordic Koivu® az izotóniás fanedv 

  1.  Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére fizikai teherbevétel idején

  2. Azonnali regeneráció maximális intenzitású erőgyakorlatok mellett is 

  3. Akadályozza máj szupertenzió szindróma és fokozott fizikai aktivitás során fellépő máj fájdalom szindróma kialakulását

A nevem: Bio Nyírfanedv

Szüleim a nyírfák, akik nyáron magukba szívják, és elraktározzák a tápanyagokat, illetve a napfényből származó energiát, hogy ezt használják a következő évben növekedésükhöz. Ahogy az őszi nappalok rövidebbé válnak a felhalmozott energiát a gyökereikben tárolják, várva a tavaszt, az ébredést. A hosszú és hideg tél alatt pihennek, energiatartalékaik biztonságban vannak a gyökerekben.

bio-nyirfanedv-ipari-titokkal-vedett-nordic-koiv.jpg

Viszont amint megjön a tavasz, megszületek Én is. Felébredek, és készen állok arra, hogy keveredve a gyökerekben tárolt tápanyagokkal áramlani kezdjek egészen a fa tetejéig. Bőséges vagyok, ezért nemcsak szüleim a fák, de az emberek is részesülnek belőlem. Tavasszal, azaz minden évben egyszer, a fák törzsébe fúrt kis lukak segítségével csapolnak le, hogy vizemet palackba zárják, és elfogyasszanak.

Gyártó: a természet

Ezt a nagyon különleges fanedvet maga a természet állítja elő. A nyírfanedv egy évben egyszer gyűjthető, és mindössze 3 hét áll rendelkezésre a csapolásra és a benne rejlő számtalan éltető elem palackozására.

A nyírfanedv, a nyírfa gyökerétől, az ágak felé áramló, ionizált tápanyagokban gazdag esszencia, a NYÍRFA VÉRE, mely emberi beavatkozás nélkül kerül a palackba. Kitűnő minőségű bio és organikus termék, mely segíthet szabályozni a testfolyadékok pH-értékét, oldott, ionizált részecskéi a sejtek szintjén szívódnak fel. 

nordic-koivu-bio-organikus-nyirfanedv.jpgBio voltamat számtalan elismerés igazolja. Az ízem az üde tavaszi szellő illatához hasonlít, egy kis édeskés mellékízzel, valamint a fa aromájával. Vitális fanedv vagyok, a káros anyagokat magamba szívom, frissítek, és támogatom  a homeosztázis egyensúlyát. További összetevőim antioxidánsként szolgálnak.“

Bio és Organikus termék

Tárolása: bontatlanul maximum 20˚C -on!!!, felbontva 8˚C alatt, 5 napig. 

*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból
*A termék kereskedelmét ellenőrzi:  HU-ÖKO-02
*A termék előállítását ellenőrzi: 
 FI-EKO-101 EU MEZŐGAZDASÁG
Felhasználási javaslat: napi 1dl, reggel éhgyomorra. Újszülött kortól adható (kezdetben napi 10-20 ml).
Kiszerelés: 
500 ml / 5 napi adag (megjegyzés: bio termék, amit 5 nap alatt el is kell fogyasztani!)

A nyírfakivonat természetes összetevői összegyűlhetnek az üveg aljában. Használat előtt jól rázza fel a palackot!

„Ösztön vitte rá az embert, és a tapasztalat erősítette meg, hogy a nyírfák vize az egészséges szervezetet támogatja, az elesetett felerősíti.”

bio-organikus.jpg

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.