DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

VÁSÁROLJ Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel! 


®NO•DOL
Ördögkarom gél 

Ezt az Ördögkarom kivonatot tartalmazó gélt szívből ajánlom Neked, ha külsőleg keresel valami mozgásfunkciókat javító, és fájdalomcsillapító hatású természetes megoldást.

esi-no-dolordogkarom-gel.jpg

Ördögkarom/Ördögcsáklya
(Harpagophytum procumbens, Devil’s claw – harpagosid)

Az ördögkarom, vagy más néven ördögcsáklya kivonat ugyanis a lehető legjobb természetes fájdalomcsillapító. Sőt specialistája a hát-, nyak-, ágyék- és derékfájásoknak.

Nagyon hasznos külsőleg izom- és, ízületi fájdalom, ízületi mozgásbeszűkülés (contractura), izomgörcs, reumás fájdalom, sportsérülések, és hátfájás esetén. Oldja az ízületek és izmok merevségét, szabaddá és fájdalommentessé teszi az ízületek mozgását, felfrissít és megszünteti a fáradtságérzetet.

Javaslom kopás és gyulladás okozta kisugárzó fájdalmak ellen! Alkalmazható a nyak és a váll izomfeszültségeinek oldására, reumás fájdalmak kezelésére, valamint zúzódásra, és az ínak gyulladásának kezelésére. Méregtelenít, csökkenti a húgysavszintet. Segíti az izmok ellazulását, regenerálását és csökkenti az ízületek duzzadtságát.

®NO•DOL

Természetes hatóanyagokat tartalmazó
Orvostechnikai eszközök, az ízületeknek és izmoknak.

Használati utasítás: Naponta legalább kétszer alkalmazzuk a gélt az érintett területeken és masszírozzuk teljes felszívódásig, lehetőleg reggel és este.

Figyelmeztetés: a termék hatékonysága csak akkor garantált, ha a fő csomagolás sértetlen. Amennyiben irritációs jelenségek vagy túlérzékenység lépne fel, hagyj fel a kezeléssel, illetve ha a tünetek továbbra is fennállnak, menj el orvoshoz. Tartsd távol a gyermekektől. A krémet sértetlen bőrön, a szemtől távol kell alkalmazni. Csak külső felhasználásra.

Kiszerelés: 100 ml

CE – Orvostechnikai eszköz

no-dol-orvostechnikai-eszkoz-izulet.jpg

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.