DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

VÁSÁROLJ Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel! 


®NO•DOL
Géltasak, ami meleget vagy hideget tárol

Ezt a zselés tasakot tetszésed szerint melegítheted, vagy hűtheted, a Nálad vagy családodban előforduló háztartási balesetek, nőgyógyászati panaszok, fülfájások, fogfájások, izom-, vagy ízületi panaszok hatékony kiegészítő kezelésére.

NO-DOL Géltasak, ami meleget vagy hideget tárol

A zselés tasak hosszú élettartamú, többször is felhasználható, és igazán hasznos kelléke minden házi patikának. Minden olyan esetben javaslom amikor hőterápia vagy krioterápia (hidegterápia) szükséges. Semmi mást nem kell tenned, mint fagyasztóba, hűtőszekrénybe vagy meleg vízbe, sütőbe helyezni a géltasakot.

Melegterápia alkalmazása javasolt pl.:

lumbágó, elfeküdt nyak, reumatikus tünetek, menstruációs panaszok, fülfájás kezelésére.

Hidegterápiát alkalmazhatunk;

véraláfutások, rándulások, ficamok, fogfájás, fejfájás (migrén), rovarcsípések, égési sérülések, orrvérzés esetén.

Használata meleg vízben:
Helyezzük forró vízbe max. 5 percre, majd tekerjük be textilbe és alkalmazzuk az érintett részen.

Használata mikrohullámú sütőben:
Helyezzük a tasakot a sütőbe max. 1 percre, a sütőt állítsuk be 650 Wattra. Vegyük ki, tekerjük be textilbe és alkalmazzuk az érintett részen.

Használata hűtőszekrényben:
Legalább 0,5-1 órára helyezzük be a hűtőbe, majd vegyük ki, tekerjük be textilbe és alkalmazzuk az érintett testrészen.

Figyelmeztetések:
Kizárólag külső használatra! Ne nyeld le a tartalmát és ne bontsd meg a csomagolást. Gyermekektől távol tartandó! A tasak becsavarásával elkerülhetőek az égési sérülések. Szív- és érrendszeri betegségek esetén, keringési betegségek, cukorbetegség és bőr érzéketlenség esetén (Raynaud szindróma) a termék csak orvossal való egyezetés után alkalmazható. Ne alkalmazd sérült bőrfelülten.

Kiszerelés: 1 db tasak
CE – Orvostechnikai eszköz

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.