DUPLÁZZ ÉS SPÓROLJ!

VÁSÁROLJ Most DUOPACK kiszerelésben 10% kedvezménnyel! 


®NO•DOL
Fájdalomcsillapító tapasz

Ez a 24 órás tapasz, nagyszerű fájdalomcsillapító, és görcsoldó hatással is rendelkezik, köszönhetően a gyógynövényes kivonatoknak, melyekkel át van itatva, nevezetesen; az árnika virágnak, a kámfor olajnak, a levendula olajnak, a kénnek, a fűzfakéreg- és az ördögkarom kivonatnak.

esi-no-doltapasz.png
A tapasz 24 órán keresztül, folyamatosan, egyenletesen adja le a hatóanyag tartalmát. Egyáltalán nem irritálja a bőrt és a hatóidő letelte után könnyedén eltávolítható.

Kimondottan javaslom használatát izom-és ízületi fájdalom, ízületi mozgásbeszűkülések (contracturák), mozgásszervi merevség, és görcsök esetén, valamint, reumás, izomfájdalom, sportsérülések, nyakferdülés és hátfájás által érintett területek védelmére, kezelésére.

A termék színezék és tartósítószer mentes. Nem zsíros, nem hagy foltot, nem irritál.

no-dol-traum-gel-orvostechnikai-eszkoz.jpg

®NO•DOL termékcsalád

Természetes hatóanyagokat tartalmazó
Orvostechnikai eszközök, az ízületeknek és izmoknak.

Használati utasítás:

  1. a perforáció mentén nyisd ki a tasakot, majd vegyél ki egy tapaszt

  2. távolítsd el az átlátszó védőfóliát

  3. helyezd a tapaszt az érintett területre és erősen nyomd oda

  4. zárd vissza a többi tapaszt tartalmazó tasakot a simítózár mentén

24 órára hagyd fent a tapaszt majd cseréld egy másikra.
Szükség szerint a tapaszt kisebb méretre is lehet vágni.

Figyelmeztetés: Csak külső felhasználásra. A terméket csak sérülésmentes, tiszta, száraz bőrfelületen használja. Tartsa távol gyermekektől. Használat előtt figyelmesen olvassa el az utasításokat. Nyilvánvaló irritációs tünetek vagy a termékre való túlérzékenység esetén hagyjon fel a kezeléssel. A termék működőképessége és biztonságossága csak sértetlen csomagolás mellett garantálható; ha felnyitotta a csomagolást, zárja vissza a simítózárral.

Kiszerelés: 5 db tapasz, ami szükség esetén kisebb méretűre szeletelhető, vágható.

CE – Orvostechnikai eszköz

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.