Főmenü Termékeink
Termékek

Natur Tanya® FLÓRABIOTIKUM DUOPACK -10% kedvezménnyel

Cikkszám: 6000000117782
Bővebben a termékről

DUOPACK AKCIÓ

Vásárolj 2 doboz FLÓRABIOTIKUM probiotikumot, prebiotikummal, a legjobb áron, 10% kedvezménnyel. A flórabiotikum több mint 100 klinikai vizsgálatban elemzett élő gomba probiotikumot (S. boulardii) és több 100 publikált tanulmányban szereplő fermentált guarbab prebiotikumot tartalmaz a bélmikrobiom egyensúlyának helyreállításához, amit rossz étkezési szokások, stressz, antibiotikum használat vagy műtét billent ki egyensúlyából.

A termék bővebb leírása ide kattintva érhető el»

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.


ECOBIO minősítésű 100%-os Aloe FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ DUOPACK -10% kedvezménnyel Akció

ECOBIO minősítésű 100%-os Aloe FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ DUOPACK -10% kedvezménnyel

6 318 Ft
5 686 Ft
Legjobb ár az elmúlt 30 napban: 5 686 Ft
Ez a termék jelenleg nincs készleten. Érdeklődés
Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
0/5

Kedves Kovács Emma!

Együtt érdemes őket alkalmazni, és kifejezetten jó ötlet a Puridren koncentrátummal kiegészíteni a kúrát. A kúraidő legyen minimum 60 nap, de ilyen esetben a 120 napos maximumkúra is indokolt lehet. Ide kattintva további tudnivalókat olvashatsz a Candida természetes kezeléséről.

Üdvözlettel: Somogyi Rita

Kovács Emma
0/5
Kedves Rita!

Candida alatt mennyit és meddig javasolja a flórabiotikum szedését, és a bélradírral együtt lehet szedni vagy az egy külön kúra kell hogy legyen? És a Puridren koncentrátumot is jó lenne szedni?
Köszönöm válaszát.
Somogyi Rita
5/5
Kedves Erzsébet!

Nem kell, mert lehet fogyasztani, ha legalább 4 óra különbséget tartunk az antibiotikum és a Lactobacillus probiotikum fogyasztása között. Persze még jobb, ha antibiotikum kúra mellé kifejezetten olyan probiotikumot választunk, amit az antibiotikummal egy időben is bevehetünk, és garantáltan nem hordoz rezisztencia géneket.

A közelmúltban felfedezték, hogy bizonyos baktérium alapú probiotikum antibiotikum-rezisztencia gének hordózói lehetnek, melyek a kórokozókban találhatók. A tetraciklinnel, eritromicinnel és vankomicinnel szembeni rezisztenciát biztosító géneket kimutatták és jellemezték a Lactobacillus lactisban, az Enterococcusokban. Ezen baktériumokkal kapcsolatos fő veszély az, hogy rezisztenciagéneket vihetnek át patogén baktériumokba. Ilyesfajta genetikai anyagnak az átvitele nem történik meg baktériumok és élesztőgombák között, ami az élesztőgombák alkalmazását biztonságossá teszi antibiotikumos kezelés során.

Szép napot:
Somogyi Rita
Bors Erzsébet
0/5
kedves Rita!
Szeretném megkérdezni, hogy én az antibiotikumom mellé Lactobacillus probiotikumot szedek, akkor ezt most hagyjam abba?