Feng-Shui szivárványkristályok


A szivárványkristályok a Feng-Shui alapvető eszközei,
melyek a Chi (csí) áramoltatására szolgálnak.

A nyugati emberek racionálisak. Amit nem látnak, az nincs is. A több mint 3000 éves múltú Feng Shui azonban évezredek óta bizonyítja, hogy a csí (az éltető energia) áramoltatása mentális és testi egészségünk alapja. A szivárványkristályok változatos méretben és formában állnak rendelkezésünkre, harmonizáló, energizáló hatásúak.

Amikor Feng-Shui kristály lóg az ablakban, a szoba megtelik az éltető Chi-vel. A kristályok prizmaként viselkednek és a nap sugarait, a szivárvány színeire bontják. Készíthetsz belőle medált, használhatod lakásdíszként, szépsége és energiája meghittséget nyújt.

feng-shui-szivarvany-kristalyok.jpg

Bágua térkép

A Feng-Shui 8 életterületre osztja a tereket.

bagua-terkep-elet-teruletek.jpg

Család, egészség

Harmonikus családi kapcsolatok és egészség. Energiahiány esetén az energizáló forma itt, a csepp alakú szivárványkristály vagy az univerzális ősgeometriai gömbforma.

csalad-egeszseg-csepp-gomb-szivarvany-kristaly.jpg

Gazdagság, siker

Ha vállalkozásunk nem akar beindulni, vagy váratlan veszteségek érnek. Új lendületet adunk az ezerszirmú lótuszvirág formájú szivárványkristállyal, mely a nagy lehetőségeket, a fejlődést szimbolizálja, képes a szerencsétlennek látszó élethelyzeteket megfordítani.

gazdagsag-siker-lotuszvirag-szivarvany-kristaly.jpg

Hír, hírnév

Képességeink legnagyobb elismerése (siker, ismertség, vállalkozó kedv). A gyémántként tündöklő, aprólékos csiszolású gömb forma vagy a hegyes aktivizáló ceruza alakú szivárványkristály 1 vagy 9 darabszámú kihelyezése javasolt.

hir-hirnev-ceruza-gomb-szivarvany-kristaly.jpg

Szerelem, házasság

Ha új párt keresünk, vagy meglévő párkapcsolatunkat akarjuk megerősíteni, ha magányosnak érezzük magunkat vagy házasságunk akadozik. Megerősítésre, aktivizálására a szív alakú szivárványkristályokat használjuk ezen az életterületen, mindig duplán kihelyezve.

szerelem-hazassag-sziv-szivarvany-kristaly.jpg

Alkotókészség, gyerek

Gyermekünkkel való viszonyunk, gyermekáldás, vagy ha munkahelyünkön, magánéletünkben különösen fontos lenne új ötletek megszületése. Kihelyezni gömb vagy cseppformát javasolunk, 1 vagy 7 darabot.

alkotokeszseg-gyerek-gomb-csepp-szivarvany-kristaly.jpg

Segítőkész emberek, utazás

Ha utazásra vágyunk vagy munkahely változtatás előtt állunk, ha jobb viszonyt szeretnénk a körülöttünk élő emberekkel, ha válságos életszakaszhoz értünk és útmutatásra van szükségünk. Megerősítésre hópihe vagy gömbformát használunk, 1 vagy 6 darabot.

segitokesz-emberek-utazas-hopihe-gomb-szivarvany-kristaly.jpg

Karrier

Munkahelyi előmenetel, szakmai karrier, vállalkozás fellendítése, személyes emberi kapcsolataink élénkítése, új emberekkel való megismerkedés lehetősége. Erősítésre az ősgeometriai formát: a gömb szivárványkristályokat használjuk.
karrier-gomb-szivarvany-kristaly.jpg

Tudás, bölcsesség

Békét, nyugalmat hoz, segít ráébredni szellemi képességeinkre, sikeres vizsgák letételében segít. Itt 1 vagy 8 darab gömb alakú szivárványkristály kihelyezése javasolt.

tudas-bolcsesseg-gomb-szivarvany-kristaly.jpg