Főmenü Termékeink
Natúr élet ha...

Natur élet ha… argán olaj használó vagy!

Rajongója vagy Marokkó „folyékony aranyának”? Szeretnél többet megtudni róla? Fedezz fel új szépség tippeket az argán olajjal, és tudd meg, milyen előnyei vannak, ha meg is eszed!

Natur élet ha… allergiás vagy!

Rengeteg allergén okozhat kellemetlen tüneteket. Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra. Ilyenkor a szervezet kémiai anyagokat termel, melynek hatására orrviszketés, orrfolyás, szemviszketés, könnyezés, gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek.

Natur élet ha… virágevő vagy!

Melyik lesz a Te kedvenc ehető virágod? Sok gyomnak nevezett növény, mint például a pitypang vagy a cikória, salátába vagy szendvicsekbe téve ehető, de a csalán és az ecsetpázsit fű is elfogyasztható. A rózsát például C-vitamin tartalma miatt esszük, de még a lila orgona is ehető és ízletes. 

Natur élet ha… bogárevő vagy!

Ha mindannyian átállnánk a rovarok evésére, a világ egy nagyon más hely lenne. Akár 33% -al csökkenthetőek lennének az átlagos élelmiszerárak a legtöbb országban. 18%-al csökkenne a világszintű üvegházhatású gáz kibocsátás, és 30% visszanyerhető lenne a föld felületéből, a szarvasmarha iparágtól. Eddig...

Natur élet ha...tavaszi fáradtság gyötör!

Bár a természetgyógyászok régóta hangoztatják, hogy a depresszió, a meddőség, az inzulin rezisztencia, a pajzsmirigy rendellenességek vagy éppen a krónikus fáradtság tünetei szoros összefüggést mutatnak testünk D-vitamin szintjével, mindezt hivatalos számadatokkal csak, 2013.-ban sikerült alátámasztani.