Mosó Maci Mosódió

Környezettudatos és allergiamentes Zöld Mosás és Mosakodás!

akcio-mosodio-zold-mosas-500gr.jpg

A Mosódióval vagy más néven a szappanfa termésével, allergiamentesen és környezettudatosan moshatod ruháid. Mindezt ráadásul nagyon egyszerűen, hiszen a diókat csak a ruhák közé kell helyezni és már indíthatod is a mosógépet.

Tudtad? A mosódióból készíthetsz folyékony mosószert, konyhai felülettisztítót, növényi kártevők és tetvek elleni permetet, de még hajsampont és tusfürdőt is.

mosodio-allergiamentes.jpg

A mosódió felhasználása

Mosás:

A mosódió egyszerű és természetes tisztító hatású, minden típusú és színű textiliához alkalmazható, 30-90 fokon. Átlagosan szennyezett ruháknál 3-4 db mosódiót félbetörünk és a csomagolásban elhelyezett vászontasakba tesszük, majd a ruhák közé helyezzük. Erős szennyezettségnél 5-6 diót használj. A mosódiót többször is fel tudod használni és használat előtt mindig törd félbe. 

Folyékony mosószer:

Kötött ruhákhoz folyékony mosódiót készíts! 15db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 750 ml vízzel, majd szűrd át. Az oldatot öntsd a mosópor helyére.

mosodio-felhasznalas.jpg

Hajmosó és tusfürdő mosódióból:

Hajmosót és tusfürdőt is készíthetsz!  5 db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 400 ml vízzel, majd szűrd át. Szavatossági idő 7 nap. Minden maradék, manna a növényeidnek, így öntsd rájuk nyugodtan, vagy masszírozd be vele háziállatod szőrét, amit fényessé tesz.

Növényi kártevők és tetvek:

7 db mosódiót 12 percig melegíts (lassú tűzön és nem forralva) 400 ml vízzel, majd szűrd át. Az oldatot permetezőfejjel ellátott flakonba töltés után használatra kész.

Felülettisztító:

a konyhában és fürdőszobában. A padlótól az ablakig. Mosogatáshoz és mosogatógépben is. 10 db mosódiót 20 percig forralj (lassan) 600 ml vízzel, majd szűrd át. A kapott mennyiséghez 25 ml ecetet adj. Szavatossági idő 14 nap.

mosodio-zold-mosas-folttisztitas.jpg

A mosódió oldatok elkészítése után, ne dobd ki a dióhéjakat,
mert mosni még tudsz velük.

A mosódió előnyei:

  • Gazdaságos,
  • allergiamentes,
  • természetes, 
  • környezetbarát, 
  • sokoldalú.

A mosódiót többször is fel tudod használni, alacsony hőmérsékleten 3-4 szer, magasabb hőmérsékleten 2-szer tudsz vele mosni.

Kiszerelés: 500gr

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.