Sörélesztő kúra

A sörélesztő azért fantasztikus, mert teljesen természetes, szerves tápanyagforrást kínál.

Sokan, akik természetes vitamint keresnek, meglepődnek, ha sörélesztő kúrát javaslok, pedig az egészség és szépség fenntartásához évente kétszer, jómagam is fogyasztom kúraszerűen. Ugyanis a tartós egészség és szépség titka a változatos és bőséges, de főként szerves tápanyagokban rejlik.

A sörélesztő pedig pont egy ilyen tápanyag.

Azt régóta és sokan tudjuk, hogy a sörélesztő az összes B-vitamint tartalmazza, azt már kevesebben, hogy jelentős foszforban gazdag ásványi anyag (főként szelén és króm), aminosav és fehérje (tekintélyes biológiai fontosságú fehérjéket, glucideket, lipideket, kolint és ergosterolt tartalmaz) forrásként is szolgál.

soreleszto-tabletta-soreleszto-hatasa.jpg

A sörélesztőt egy egysejtű gombából, a Saccharomyces cerevisiae -ből nyerjük. Elölt élesztőgombából készült, ezért Candidások is fogyaszthatják, nem tartalmaz élő gombákat, nem erjed!

Szépség és vitalitás sörélesztővel

A sörélesztő javítja a közérzetet, a fizikai és szellemi állapotot. Jó hatással van az idegrendszerre, az emésztőrendszerre, a májra és az izmokra, csökkenti a fáradékonyságot és fokozza a vitalitást. Króm tartalma miatt hasznos cukorbetegek számára is - hatékonyabbá teszi az inzulin-felhasználást. Betegségek után segíti a felépülést.

A hajhullásnak és pattanásos bőrnek kitűnő kezelője, és általánosan a bőr, a haj, a körmök egészségét szolgálja. Megállítja a köröm-és hajtöredezést, nagyon sok esetben a hajszálak őszülését is (Tipp; őszülés esetén egészítsd ki a kúrát szerves cink tablettával).

A sörélesztő vércukor szint szabályzó, koleszterinszint csökkentő, és energiaszintet emelő tápanyag, ami még a széklet térfogatát is növeli és enzimtermelést serkentő vitaminok forrása. Jó hatással van a májra, az idegrendszerre, az emésztőrendszerre, valamint a kötőszövet egészségére.

Mikronizált Sörélesztő

(Saccharomices cerevisiae)

 • Ha ingerlékeny vagy

 • Ha le akarod küzdeni a fáradtságot

 • Ha lomha az emésztésed

 • Ha sápadt, fakó a bőröd

 • Ha pattanások, vagy mitesszerek gyötörnek

 • Ha ödémák jelentek meg az arcodon

 • Ha töredező, szálkás a hajad

 • Ha vékonyszálú, vagy hullik

 • Ha őszülnek a hajszálaid

 • Ha fel szeretnéd számolni erőtlen, lelapuló hajad

 • Ha töredeznek a körmeid

 • Ha nyálkahártya-gyulladás gyötör

 • Ha kivörösödik a szájzugod és az orrod környéke

Így készül a mikronizált Sörélesztő!

Ha tetszik, ha nem, ma több és koncentráltabb mikroelem felvételére kényszerülünk, mint régen, köszönhetően a tömegtermelésnek és tömegtermesztésnek.

Életünkben egyre fontosabb szerepet töltenek be ezért a szerves kiegészítők. Ragaszkodnunk is kell persze ahhoz, hogy az alapanyag szerves legyen, hiszen a szervezet csak a szerves anyagokat tudja maradéktalanul hasznosítani. Sörélesztő tablettánknál ezeket a szerves alkotókat mikronizáltuk; 

A hatóanyagot tartalmazó részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el.

Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el!

Tudtad? Kutatások igazolták, hogy a sörélesztő sejtfala szolgáltatja a legjobb minőségű beta-glükán poliszaccharidokat. Ezért a sörélesztő falából nyert beta-glükán kapcsán, mostanság rengeteg cikket olvashatunk, ami azt is jelenti, hogy méltatlanul elfeledett ideje lejárt. Hölgyeim és Uraim, újra elővehetjük, ezt a bevált szépítő praktikát! A külsőnk biztos meg fogja hálálni.

Összetevők:  
Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban 6 tabletta:
Sörélesztő (Saccharomices Cervisiae) mikronizált pora 2280 mg

tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, maltodextrin), csomósodást gátló (növényi magnézium-sztearát, kolloid szilícium dioxid) 

Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

A sörélesztőt egy egysejtű gombából, a Saccharomyces cerevisiae -ből nyerik. Elölt élesztőgombából készült, ezért candidások is fogyaszthatják, nem tartalmaz élő gombákat, nem erjed!

Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napos kúra keretében, maximum 160 napig, a kúra évente kétszer ismételhető.

Felhasználási javaslat: 3x2 tabletta, étkezés után.
3-6 éves kor között, napi 2 tabletta, 6-12 éves kor között napi 2x2 tabletta, 12 éves kor felett 3x2 tabletta.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend- kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék kisgyermek elől elzárva tartandó. 

Kiszerelés: 250 tabletta

OETI: 10920/2012

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.