Főmenü Termékeink
Termékek

LietoSON - alkoholmentes Relax csepp DUOPACK, - 10 % kedvezménnyel. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás.

Cikkszám: 2000000102351
LietoSON - alkoholmentes Relax csepp DUOPACK, - 10 % kedvezménnyel. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás.
Akció
LietoSON - alkoholmentes Relax csepp DUOPACK, - 10 % kedvezménnyel. Feszültség, idegesség, szorongás, pihentető mély alvás. Akció
Készlet információ: Rendelhető
5 360 Ft
4 824 Ft
Bővebben a termékről

DUOPACK AKCIÓ

Vásárolj 2 doboz LietoSON Relax cseppet, a legjobb áron, 10% kedvezménnyel. LietoSON csepp szinergikus gyógynövénykivonatai oldják a feszültséget, az idegességet, a szorongást, és elősegítik a pihentető mély alvást. Hozzájárulnak a mentális jóllét kialakításához, ami még azokat is oldja, akik hajlamosak sokat gondolkodni. A formula alkoholmentes, ami már 3 éves kortól fogyasztható.

 A termék bővebb leírása ide kattintva érhető el»

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.

Írj véleményt a termékekről! Te hány csillagot adnál neki?
Csak bejelentkezett felhasználók kommentelhetnek
Bejelentkezés Regisztráció
Somogyi Rita
5/5
Kedves Erzsébet Hollóné Szalontai!

Kérlek, engedd meg, hogy erre a két kérdésre együtt válaszoljak. Általános protokoll szerint, amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk, mindig egyeztetni kell a kezelőorvossal, mielőtt étrend-kiegészítő fogyasztásába kezdenénk.

Bár nem gondolom, hogy lenne az orvosnak ellenjavallata, a biztonság kedvéért, kérlek, kérdezzetek rá, és ha rábólint, akkor kezdje el alkalmazni anyukád a Lietoson cseppet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Erzsébet Hollóné Szalontai
0/5
Bocsánat lemaradt a lényeg 80 éves anyumnak szeretném, nagyon rosszul alszik éjszaka. Vérnyomascsökkentőt is szed, és cukorbetegsegre gyogyszert. Lehet suedni ezek mellé?
Erzsébet Hollóné Szalontai
0/5
Kedves Rita! Vérhígítóval együtt lehet használni a cseppeket? Köszönöm a választ !
Somogyi Rita
5/5
Kedves Kovács Karolina!

Fontos lenne felderíteni a nyugtalan alvás okát, hiszen csak akkor tudunk célzottan fellépni. Bevethetünk közben természetesen olyan nyugtató, relaxáló gyógynövényeket, mint amilyeneket a Lietoson® csepp is tartalmaz, de a kiváltó ok megszüntetése nélkül nem remélhetünk tartós sikereket.

Lieotoson kúra esetén is időre van szükség, amíg a gyógynövények működésbe lépnek, a jótékony hatás sajnos nem jelentkezik azonnal. A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
Kovács Karolina
0/5
Üdv!
12éves fiúnak mit javasolna? Nehezen alszik el és nyugtalanúl is alszik. Minden ehhez hasonló termék rögtön hat vagy szedni kell pár napig mire kifejti a hatását?
Karolina
Somogyi Rita
5/5
Kedves István Mónika!

Nincs akadálya annak, hogy a Lietoson® kúrát kombináld a Stress® Controllal.
A Stress® Control kapszulát vedd be reggeli után, a Lietoson®-ból pedig fogyassz 40 cseppet lefekvés előtt.

2-3 hét elteltével, amennyiben szükségét érzed, emelhetsz az adagon.

Szeretném arra felhívni a figyelmed, hogy amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állsz, fontos, hogy egyeztess kezelőorvosoddal is mielőtt megkezdenéd a kúrát, ugyanis szükség lehet a gyógyszeradag módosítására. És természetesen nem felejtkezhetünk el arról, hogy a kulcs mi magunk vagyunk, ha nem változtatunk, akkor egyetlenegy étrend-kiegészítő sem bizonyul hatásosnak. Figyelj oda a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a bőséges folyadékbevitelre, mozogj rendszeresen, és sajátíts el, valamilyen hatékony stressz levezető technikát (pl.:meditáció).

Üdvözlettel:
Somogyi Rita
István Mónika
0/5
Szeretném megkérdezni, hogy a stress control kapszulával együtt szedhető-e?
Tóth Andrea
5/5
Már a második üvegcsét használom, kedvelem, bevált. Végre el tudok aludni, és átalszom az éjszakát. Reggel nincs rossz közérzetem mint a hagyományos altatóktól. Frissebben pihenten ébredek. Az íze kellemes.