Az albumon két hosszú szám hallható, ébredéshez és elalváshoz.

A reggeli meditáció zenéje a Bakonyban felvett madárhangokra épül. Az esti meditáció alap hangulatát a tengerzúgás határozza meg és kiválóan alkalmas az elalvás elősegítéséhez.
Bármilyen olyan célra használható, amihez dinamikailag nem hullámzó zenére van szükség (masszázs, gyógyítás, kezelés, bizalmas együttlét).

A szerző ajánlása: elalváshoz, tanuláshoz, alkotáshoz, relaxáláshoz, wellness szállodákban, terápiához, szaunában, kozmetikában, különleges meditációhoz. Nem ajánlott: autóvezetés közben!

Megjelenés: 1996
Műsoridő: 48.45 perc
Hangulata: meditatív
Számok címei: 1. Reggeli meditáció 23 perc 2. Esti meditáció 25.40 perc
Hangszerek, közreműködők: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, szintetizátor, Kerekes Blanka: vokál, természethangok: madárcsivitelés, tengerzúgás.

Részletesebben:

Kövi Szabolcs meditációs hanganyagai  >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.