Relaxáló, meditatív számok válogatása 1992-2007 között megjelent albumokból.

A korábbi, azonos című válogatással szemben ez az album nem a dinamikus számok gyűjteménye, hanem relaxáló, meditatív hangulatú. Aki ismerte az előző válogatást annak ez egy teljesen új CD, és azok számára is van újdonság értéke, akiknek már megvan minden albuma.
Kifejezetten arra koncentráltam a válogatásnál, hogy a legjellemzőbb felhasználási területeken megtalálják amit keresnek a zene felhasználók: masszázs, jóga, mély relaxáció.

Az is újdonság, hogy minden albumról került szám a lemezre (a korábbi válogatás a “közönség-kedvenc” számokat tartalmazta) és természetesen frissebb is, hiszen az előző válogatás 2002-ben jelent meg.
A szerző ajánlása: tanuláshoz, relaxációhoz, elmélkedéshez, alkotáshoz, masszázshoz, jógához, elalváshoz. Kevésbé: autóvezetés közben nem.

Megjelenés: 2007.11.10.
Műsoridő: 72.00 perc, audio CD
Hangulata: relaxáló, meditatív
Számok: 1. Öböl (Album: Zarándok) 2. Felhőjáró (Album: Felhőjáró) 3. Druidák tánca (Album: Szertartás) 4. Titkos kert (Album: Titkos kert) 5. Szellőtánc (Album: A csend országa) 6. Erdőtánc II. (Album: Az erdő dala) 7. Aranykor (Album: Lebegés) 8. Kék tenger meditáció (Album: Kék t. meditáció) 9. Megaptera (Album: Megaptera, a bálna éneke) 10. Reggeli meditáció (Album: Reggeli-esti meditáció) 11. Esti meditáció (Album:Reggeli e. meditáció) 12. Túlpart (Album: Dimenziókapu) 13. Varázslat (Album:Szertartás) 14. Kék bolygó/új változat 

Hangszerek, előadók: Kövi Szabolcs: fuvolák, furulyák, ütőhangszerek, felhangének, Szempler: Spectrasonic’s: Vocal planet, Ra Native Instruments. Kövi Gábor: Gitár, Kövi Arthúr Bálint: cselló, Kerekes Blanka: ének, Gaál Ildikó: ének, Kovács Ágnes: ének.

Részletesebben:

Kövi Szabolcs meditációs hanganyagai  >>>

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.