Relaxáló hangulatú meditatív zenei album.

Hol található a címbeli Csend országa? Ez a lélek, a belső csend birodalma.
Az a hely, amit gyakran mi magunk is alig ismerünk. Bármi terhelje is hétköznapjainkat, valahol a bensőnk mélyén mindig béke van, csak el kell jutnunk hozzá. Remélem sikerül harmóniát lopni mindazok szívébe, akik végighallgatják ezt az 50 perces anyagot.

Nem kifejezetten meditatív eszközöket használtam, inkább arra törekedtem, hogy a zene felemelő, pozitív hatású, dallamos legyen.
A szerző ajánlása: tanuláshoz, alkotáshoz, relaxáláshoz, wellness szállodákban, terápiához, szaunában, kozmetikában. Kevésbé ajánlott: autóvezetés közben.

Megjelenés: 2001.                        
Műsoridő: 49.27 perc
Hangulata: relaxáló
Számok címei: 1. Csend országa 2. Kék bolygó 3. Körforgás 4. Szellőtánc (ez a szám hallható a Zenelejátszóban) 5. Születés előtt 6. Csillagvándor I. 7. Csillagvándor II. 8. Repülés 9. A Felhők királya 10. A Csend országa
Hangszerek, közreműködők: Kövi Szabolcs- fuvola, pánsíp, ír furulya, indiai furulya, magyar furulya, ír fuvola, szintetizátor (Korg Triton sampler); Szakál Béla – udu, konga; Kövi Arthúr Bálint – cselló

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.