Keringés csomag

A keringés csomag jó választás, arcon lévő hajszálértágulatok, a lábakon lévő seprűvénák és olyan keringési betegségek kiegészítő kezelésére, mint a magas vérnyomás, érelmeszesedés vagy a szívbántalmak.

Mi van benne? 

A csomagban 1 doboz szőlőmag tabletta található, mely 95% standardizált OPC kivonatot tartalmaz tablettánként, 1 doboz szagtalan fokhagyma kivonatot, amely 4000 mcg allicinre, 7000 mcg tioszulfinátra, 7000 mcg allinra és 7600 mcg gamma-glutamil-ciszteinre standardizált kapszulánként, továbbá 1 doboz 1000 mg-os, folyamatos felszívódású Szerves C-vitamint, ami feltétele a tökéletes beépülésnek és elengedhetetlen a kapillárisok és vénák egészséges működéséhez.

Részletesebben >>>

1. Natur Tanya® Szerves Szőlőmag kivonat

HAJSZÁLÉR, VISSZÉR, BŐR SZÉPSÉGE SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER

Standardizált, 95% OPC tartalom, minden egyes tablettában! Minden érrel kapcsolatos problémát jól kezel, legyen az az arcon előforduló rozácea, vagy a lábakon található seprűvéna, esetleg visszér.

Késlelteti az öregedést, megköti az agresszív szabad gyököket, melyek az emberi sejtek és szövetek károsodását idézik elő. Érfal erősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a vér-agy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól.

Visszaállítja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát, úgy, hogy a kötőszöveti rostokban megerősíti a kollagén mátrixot.

OÉTI:
10346/2012
Nettó tömeg: 21 g / 70 db tabletta
Adagolási javaslat: 2x1 tabletta naponta, bo folyadékkal lenyelve.

2. Natur Tanya® 1000 mg-os Szerves C-vitamin

ALAPVETŐ ANTIOXIDÁNS, NÉLKÜLE NINCS ÉLET

A C-vitamin hatása az egész testre kiterjed, a legfontosabb antioxidáns vegyület (több, mint 2000 féle antioxidánst ismerünk). Erősíti a hajszálerek falát, szükséges a vérerek egészségének megtartásához.

Elengedhetetlen a kollagén (kötőszövetben található fehérje) képződésében és a bőrgyógyulási folyamatokhoz (sebek, hegek). Azok számára fejlesztett Magyar Termék, akik magasan biohasznosuló, hatékonyan működő C-vitamint keresnek.

Gyorsan szívódik fel és nagy mennyiségben, könnyen áthatol a sejthártyán, emellett hosszabb ideig marad a szervezetben és lassan választódik ki.

Ezeket a kiváló tulajdonságait annak köszönheti ez a termék, hogy a bioflavonoidok jelenlétével és a gyártás során alkalmazott különleges technológiai eljárással egy olyan speciális kémiai szerkezetet sikerült előállítani, ami biztosítja a részecskék stabilitását.

OÉTI: 9273/2011
Nettó tömeg:
90 g / 60 db tabletta
Adagolási javaslat: 2x1 tabletta naponta, étkezések után, bő folyadékkal lenyelni.

3. Standardizált, szagtalan fokhagyma kapszula.

4000 MCG ALLICIN + 7000 MCG TIOSZULFINÁT + 7000 MCG ALLIN + 7600 MCG GAMMA-GLUTAMIL-CISZTEIN MINDEN KAPSZULÁBAN

A fokhagyma több, mint 100 féle, kéntartalmú mikrobaölő vegyületet tartalmaz, melyek csökkentik a koleszterin,a trigliceridek,és a vérnyomás szintjét, akadályozzák a vérlemezkék tapadását és megelőzik a veszélyes zsír-oxidációs reakciókat a vérkeringésben.

A vegyületek értágító hatásúak, hígítják a sűrű vért, aminek köszönhetően csökken a trombózisveszély, valamint tágítják a szív ereit, gátolva az erek meszesedését.

Az allicin, amely az egyik leginkább biológiailag aktív vegyület a fokhagymában, nemcsak a szívroham ellen nyújt védelmet, hanem az agyi stroke, érelmeszesedés és a csökkent pszichofizikai tényezők ellen is.

Az allicin, illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert.


OÉTI: 9849/2011
Nettó tömeg: 9g / 30 kapszula
Adagolási javaslat: Leghatásosabb ha naponta egyszer, a főétkezést követően veszi be.

FONTOS FIGYELMEZTETÉS

Ne feledd, az étrend-kiegészítők soha nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Fontos, hogy panaszaiddal először mindig háziorvosodat vagy a megfelelő szakrendelést keresd fel! Tudd, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a gyógyszeres kezeléseket, és az oldalon található információk pedig önmagukban nem alkalmasak arra, hogy saját diagnózist állíts fel.