Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Utószezonban, szeptember végén megyünk nyaralni a családdal, Görögországba. Én is, és a 6 éves kislányom is fehér bőrű, kék szemű – közepesen vagyunk érzékenyek a napfényre. Én utoljára kislány koromban égtem le, azóta nem, a lányomnak hála istennek még nem volt napégése, de a hosszabb kintlétek alkalmával szépen kipirosodik az arca. Szeptember végén ott már nem szokott olyan vad kánikula lenni, ahogy hallottam. Van valami praktikus tanácsotok a biztonságos napozásra? Kissné Eszter

2016-08-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Eszter!
Természetesen igen, és nem is egy külsőleg használható termékkel, hanem egy belülről védő – világszabadalommal védett – kapszulával kezdenék. Tudjuk, hogy az UV sugárzás még szeptemberben is erős, és az igazság az, hogy a homok, az épületek, vagy a vízfelület a napsugárzás 85%-át is visszaverhetik. A napernyők, vagy a felhők sem képesek teljes védelmet nyújtani a napsugárzással szemben, ezért fontos, hogy napjainkban még akkor is használjunk valamilyen napvédő terméket, ha csak az árnyékban ülve olvasgatunk.

Visszatérve a kapszulára, amit SOLAR Vitaminnak hívnak. Ez a kivonat nem csak gondoskodik a bőr és a szemek védelméről, de abban is segít, hogy sokkal gyorsabban legyél barna, és az elért mély barna bőrszín sokáig meg is maradjon. A leégés elleni védelmet egy antioxidáns is segíti, ami melanóma ellenes hatást is mutat. Mert bizony a bőr nem felejt! Ha egyszer leég, akkor az évtizedek múlva is visszaköszönhet – a bőröregedésen túl – betegség formájában. Azt ajánlom, hogy kezd el már most a fogyasztást, az utazás előtt.

Külsőleg használd kislányoddal együtt a Specchiasol® baktériumos napozócsalád 50 faktoros spray változatát.
Ez a napozócsalád nem tartalmaz semmilyen vegyi anyagot, a legmodernebb UV-szűrökkel van felszerelve és milliárdos mennyiségű probiotikummal van dúsítva, ami fiatalon is tartja és regenerálja is a bőr szerkezetét. Van benne tirozin névre hallgató aminosav is, ami fokozza a barnulást! A bőrvédelemről, regenerálásról és mélyhidratálásról pedig a természetes ásványok, a havasi gyopár őssejtek, illetve a Bio Aloe vera együttesen gondoskodnak.

Kellemes pihenést: Somogyi Rita