Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Üzemorvosi vizsgálat során a vérkép eredményeim emelkedett májenzim értékeket mutatnak, SGPT, GammaGT, SGOT a felső határérték kétszerese. Két hasi ultrahangvizsgálaton is voltam, amik zsírmáj gyanúját feltételezik, egyéb eltérés nem tapasztalható. 27 éves vagyok, az első vérvizsgálatkor 100 kg voltam. A vizsgáló orvosaim testsúly csökkentést javasoltak. Jelenleg 12 kg-ot fogytam, a legutóbbi vérvizsgálat javuló eredményt mutatnak, de még mindig a határérték felett vannak. Az lenne a kérdésem, hogy a fogyás további elősegítéséhez van-e Önöknek termékük, továbbá van-e esetleg olyan készítmény, amely a máj javítását, méregtelenítését segíti? Esetleg mit tudnak tanácsolni, hogy hamarabb meggyógyulhassak? Válaszukat előre is köszönöm! Üdvözlettel: Ferenc

2019-06-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ferenc!

Ha fogyni szeretnénk, akkor az elsődleges lépés a szénhidrátok lecsökkentése, és a rendszeres testmozgás bevezetése az életünkbe. Az azonnal életmódváltás megkerülhetetlen!

Erre a kiemelésre kattintva egy korábbi, zsírmájjal kapcsolatos kérdésre adott válaszomat olvashatod. Itt minden információt megtalálsz a májkímélő, testsúlycsökkentő diétával és a májtámogató célzott étrend-kiegészítőkkel kapcsolatban.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita