Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Tegnap vettem a lányomnak 30 faktoros Verattiva napozótejet,mivel fehér,érzékeny bőre van és nehezen fogja meg a nap. Érdeklődnék,hogy ez a naptej is gyorsbarnítónak számít,vagy csak a 6 faktoros változata? Mindkettőt kéne használnia a gyorsabb,mélyebb barnaság eléréséhez? Válaszát előre is köszönöm!

2019-06-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabó Lászlóné!

A 30 faktoros Verrativa napozó spray-ben  nincs meg a melanin prekurzoraként ismert tirozin és hengeres szivacstök olaj, vagyis a barnulási folyamatot nem gyorsítja fel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet lebarnulni a használata mellett a bőr genetikájának megfelelően, csupán a mélybarna árnyalat eléréséhez hosszabb időre van szükség.

Ha a lányod fehér és érzékeny bőrű, nagyon fontos, hogy a bőrtípusának megfelelő napozóspray-t használjon, hiszen a faktorszám a napozón azt jelenti, hogy mennyivel hosszabb ideig tartózkodhat a napon, leégés nélkül.

Ha fokozni szeretnétek a barnaságot, reggel 10ig és délután 17óra után picit kifeküdhet a 6 faktoros gyorsbarnítóval  is, vagy azt, használhatja szoláriumban! Még jobb, ha nem csak külsőleg, de belsőleg is támogatja a barnulást, és kiegészíti étrendjét beta-Solar® napozóvitaminnal, melynek tápanyagi belülről járulnak hozzá a bőr gyorsabb barnulásához, és a barnaság tartós megőrzéséhez.

Kezdjen bele a lányod a kúrába!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita