Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Tanácsra lenne szükségem. Sajnos évek óta próbálok lefogyni 92 kg vagyok. Eredmény semmi. Savam van már szinte nindentől Emésztesi problémáim is vannak . Pajzsmirigyem folyamatosan vizsgálják de eredmény semmi. Fáradekony vagyok Egyszóval. Le kellene fogynom . Minden orvos ezt hajtogatja de sajnos nem megy. Volt egy gyógyszer a reduktil ami 2008ba rendbetett de sajnos 2015ben nagyon elhiztam kérem javasoljanak valamit

2017-04-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tünde!

Tudnod kell, hogy önmagában nem lehet lefogyni egy tablettától sem, és ha az el is indítja a folyamatot, mindössze csak ideig óráig lehet megoldás. Első lépés mindig az életmódváltás;

1. diéta (érdemes dietetikus szakembert felkeresni, személyre szabott tanácsokért)
2. testmozgás (érdemes szakemberrel konzultálni, hogy gyorsabban érjünk célba)
3. bőséges folyadékbevitel (csak víz és gyógytea) - és csak ezek után jöhetnek az olyan
4. kiegészítők, melyek fokozzák, felgyorsítják az eredményeket

Nincs mese a fogyáshoz csökkenteni kell a szénhidrátokat (napi 160-200 gramm közé), és el kell hagyni a finomított feldolgozott élelmiszereket. Egyik diéta sem javasolja a fehér cukrot, fehér lisztet, cukros italokat és tejet. 

Javasolt naponta többször enni, hogy egyenletes legyen a vércukorszint, és tehermentesítjük az emésztőrendszert, különösen a májat. Ha ezek mind meglennének, és mégsem mozdul a súly, feltétlen keressünk fel endokrinológus szakembert, hogy ellenőrizze nincs-e a háttérben inzulinrezisztencia, illetve pajzsmirigybetegség (bár azt írtad az nincs), mert akkor speciálisabb, az általánostól eltérőbb étrend betartása szükséges.

Ha ezek megvannak, akkor jöhetnek a kiegészítők, melyek segítségével gyorsabban érünk célba, és tartósabbá is tehetjük az eredményeket. Én kezdésnek két gyógynövényes főzetet ajánlok a figyelmedbe, melyek tulajdonképpen a természetgyógyászat alapjait képviselik, azaz támogatják a test salaktalanító, tisztító munkáját és hozzájárulnak a test sav-bázis egyensúlyához, melyek segítségével fokozottabb anyagcserére tehetünk szert.
Kattints ide, és olvass tovább!

Rudolf Rita