Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm Szeretném, ha leírnák a termékeknél ki a gyártó,hol található stb. Az Erba Vita melyik országban található,mit lehet tudni róla. Várom válaszát Lakatos Éva

2017-09-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lakatos Éva!

Köszönöm szépen észrevételed! A termékek gyártók szerinti besorolását a weboldal bal szélén, középtájon a „Termékeink gyártók szerint” fül alatt láthatod. Mindenképpen jelzem az illetékes kollégák felé, hogy ezek a felületek is legyenek feltöltve tartalommal.

Az ErbaVita egy olaszországi gyártó. Termékpalettáján növényi alapú kozmetikumok, folyékony, tablettás és kapszulás étrend-kiegészítők találhatók. A cég 1982-ben alapult.

Ma már nem csak növényi alapú kivonatok gyártásával, de növénytermesztéssel és kutatás-fejlesztéssel is foglalkoznak. Termékei zöme például, ún. mikronizációs technológiával készül, melynek segítségével a hatóanyagot tartalmazó növényi részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita