Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Szeretnék tanácsot kérni az általam használt termékekkel kapcsolatban. Zsírmájat diagnosztizáltak, nagyon rossz laboreredménnyel. Több állami és magán kórház szakorvosánál fordultam meg, de eredménytelenül. Az általam bevezetett diéta és testmozgás mellett elkezdtem szedni az Cotifibra ivótasakot, a Máriatövis mag kivonatot, Hepaplus Articsóka kapszulát és a Gold Lecytyna 1200 mg-os folyékony szója- lecitin kapszulát. A Cotifibra méregtelenítőt 60 napig fogyasztottam, a további termékek 120 napja a napokban fog lejárni. A közérzetem nagymértékben javult, a Cotifibra ideje alatt jelentős has-, és derék körüli csökkenés jelentkezett, azt követően a puffadás, teltségérzet megmaradt, a jobb bordaív alatti fájdalom, és érzékenység megszűnt. Kérdésem: a 120 nap alatt szedett termékekből mit szabad tovább szedni, vagy helyettük mit javasol? Előre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel: Klára

2020-11-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Klára!

120 napos kúra után javasolt egy hónap szünetet tartani, hogy a magas biohasznosulást továbbra is fenntarthassuk. 1 hónap szünet után, újra megismételheted a kúrát, amennyiben az az eredmények alapján szükséges.

A szünet alatt fogyassz hidegen sajtolt olajokat, mint pl. a szőlőmagolaj. A kiemelésre kattintva pedig egy összefoglaló írást találsz zsírmájjal kapcsolatban. Kérlek, ezt böngészd át, szerintem találsz benne olyan tanácsot, amit magad is alkalmazhatsz.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita