Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Szeretnék érdeklődni, mert nem vagyok magamban biztos:D...Én 48 kiló vagyok, nézegettem melyik kategóriába eshetek és a köldök alatti "pukli" ami nekem így is van.. 2 gyerek után ez így van egy ideje. Ami kúrát nekem kidobott az tisztító és elvileg súlycsökkentő is. Lehet ezt inni nekem? elég az egyiket vagy mindkettő kellene? Köszönettel! Ditte

2019-07-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ditte!

Ha át akarod formálni a tested, és meg kívánsz szabadulni a köldök alatti pukiltól, akkor válassz nagy dózisú prebiotikus kiegészítőt. Kezd ezzel a napod, és igyál hozzá bőségesen, mert csak úgy tudják a prebiotikumok kifejteni hatásukat, és segíteni kivezetni a belek felesleges salakanyag többletét, kolonizálni a bélflórában élő hasznos bélbaktériumok számát, szabályozni a vércukorszintet, több ásványt beépíteni… melyek mind kiváltó okai problémádnak.

Viszont független attól, hogy 48 kiló vagy, Neked is étrended és életmódot kell váltani ahhoz, hogy tartós sikereket zsebelj be. Összességében: ha odafigyelsz kalória beviteledre, de azon belül átcsoportosítod a tápanyagokat, formálódni fogsz. A szénhidrátokat csökkenteni kell, ha lapos hasra vágyunk, viszont növelni szükséges a rostok, fehérjék és szerves ásványok bevitelét. Oda kell figyelned a rendszeres testmozgásra és a bőséges folyadékbevitelre is, melyhez ezt a klorofilles koncentrátumot is bevetheted, mert összetevői szintén fokozzák az átalakulási törekvéseket.

Egyszóval ehhez a munkához, Te is kellesz!
Vágj bele, és feltétlen írj, hogy haladsz. 
Szeretettel,
Somogyi Rita