Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm Rita ! Mai napon kaptam meg a Gold-Vit A+E vitamint. Igazából nekem a hajammal van probléma, évek óta hullik. Festett a hajam, 3 havonta festetem, viszont mostanára a fejtetőn észrevehetően kevés hajam van , mintha kopaszodnék. 37 éves vagyok, sajnos lelki problémával is küzdök, férjem egy éve hunyt el, azt gondolom ettől hullott el még több hajam. Próbáltam hajszeszeket, de nem váltak be. erről olvastam nagyon sok jót, viszont most találtam meg egy másik vitamint itt, mai kifejezetten hajhullásra van. Érdeklődnék, hogy melyiket ajánlaná ? Maradjak ennél, vagy nekem inkább a másikat kellene Bio Silica ? Tudom, hogy a lelki állapotomon kell változtassak, de ez még most nehezen megy, bár minden erőmmel ezen vagyok. Köszönöm válaszát ! Szép napot !

2018-02-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

Bizony a hajhullásnak számtalan oka lehet. A leggyakoribb okok; tápanyag hiány, hormonális egyensúlyvesztés, és stressz.

Sajnos a Te esetedben ez a lelki trauma, mindhárom kiváltó okot kimeríti, hiszen ez a lelki állapot önmagában is okozhat belső gyulladásokat, hormonális egyensúlyvesztést, és mindez egészen biztosan megnöveli a tápanyaghiányt, illetve csökkenti is a tápanyag felszívódást.

Ezért az alább felsorolt tápanyagokat, együttesen ajánlom fogyasztani:

Ahhoz, hogy a lelki állapotot – a lehetőségekhez képest – idővel, szépen egyensúlyba tudjuk hozni stressz-oldó adaptogén gyógynövény kivonatokat ajánlok figyelmedbe.

Ehhez fogyasszuk kiegészítésként a Bio Silica® és Sörélesztő kivonatot, melyeket tápanyaghiány okozta hajhullásnál szoktuk javasolni, amikor az egyénnek pl.: nem kiegyensúlyozott vegyes a táplálkozása, gyengül az immunrendszere, fogyókúrázik, idegeskedik, vagy gyorsan veszít súlyából. Továbbá Ligetszépe olaj kapszulát is, hiszen annak zsírsavai csökkentik a belső gyulladásokat és természetes hormonrendezők. Valamint ez a zsírsav egyébként is hozzájárul a haj, a bőr és a körmök egészségéhez, szépségéhez.

És természetesen külsőleg is használhatunk hajhullási elleni samponokat és hajcseppeket, de mindezek mellett életmódváltásra is szükség van, pl,.: tudatosabb táplálkozásra és bőséges folyadékbevitelre.

Minden felsorolt termékről részletesen tudsz olvasni, ha a szövegben elhelyezett linkre kattintasz.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita