Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm Rita! 74 éves nyugdíjas vagyok.Már rendeltem önöktől No acid digtivaid szopogatós tablettát.Csodát tett velem.Nagyon régóta küszködtem a savval .Azóta van úgy be sem kell vennem.Most is benne van a kosaramban egy doboz 60 szemes amit mindenképpen megveszem.Magas vérnyomásra szedek gyógyszert és Narva vízhajtót.Sokat van úgy hogy estére be vizsedik a lábam a lábszáram.Tudna ajánlani egy gyógyfüves vízhajtót is.Segítségét köszönöm Kovácsné Orosz Erzsébet

2020-07-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erzsébet!

Nagyon örülök a pozitív tapasztalatnak a No Acid tablettával kapcsolatban, és köszönöm, hogy ezt megosztotta velem.

A Diurerbe® Forte vízhajtó tabletta a népgyógyászat 6 legismertebb vízhajtó gyógynövényének kivonatát tartalmazza és magnéziummal,káliummal, valamint kloridokkal is dúsított.

Azt azonban fontos, hogy megjegyezzem, hogy a természetes vízhajtó-salaktalanító növényi kivonatokat elsősorban vesehomok, vesekő esetén, reumás panaszoknál, visszeres panaszok és nyirokpangás okozta lábdagadás ellen, illetve elhízás, makacs narancsbőr esetén alkalmazzuk. Szívbetegségek, magas vérnyomás, máj-és veseelégtelenség esetén más hatásmechanizmusú vízhajtóra van szükségünk. Lehet vele tenni egy próbát ( volt már olyan vásárlónk, aki magas vérnyomás mellett is sikerrel alkalmazta), de nagyon fontos, hogy előtte kikérjük a kezelőorvos véleményét is, ugyanis előfordulhat, hogy módosítani szükséges a jelenlegi gyógyszer dózison.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita