Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlőm Olyan terméket keresek: krémet vagy gél Karcsúsító és formázó (has,popsi,comb) Meg le ne olyan kérdésem hogy van ez a tekercselős fólia hogy azt látam hogy comb és has-ra fel lehet foliázni és Popsi fólia nincs ? Vagy azt hogy lehet be tekercselni ? El nézést a kérdéséért Meg olyan kérdésem lenne hogy Ha comb és popsi szeretném formázni akkor guggolás tól Lehet szép kerek popsi és vékony comb ? Meg olvastam hogy van ez a fogyasztó nadrág az ér valamit ? Az helyzet nem nagyon tornázok meg nincs nagyon sok időm hozzá :) Mit tudna erre ajánlani nekem ? Vagy tudna nekem ajánlani egy nagy jó karcsúsító és formázó gél vagy krém ? Meg olyan kérdésem van hogy (stria) bele avatkozik a karcsúsításba és formás popsi ért Mert nekem pont a popsi és a comb van Ön szerint van van olyan krém vagy gél hogy ha mondjuk nem mozgók és hogy szép karcsúsító és formás lesz a popsim

2019-06-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nikolett!

Amennyiben fogyni és formásodni szeretnénk, az első lépés mindig az életmódváltás. E nélkül sajnos nem érhetünk el látványos sikereket, hiszen „csodaszerek” nem léteznek.

A szálkás, izmos test eléréséhez nagyon fontos csökkenteni a napi szénhidrátok bevitelének mennyiségét, 160-220gr/napra, terhelés függvényében. Nélkülözhetetlen az is, hogy megemeld a rostfogyasztást, bőségesen igyál és rendszeresen mozogj. A popsi formálásához valóban bevált megoldás a guggolás! Hatékonyabb azonban komplett gyakorlatsort végigcsinálni, ehhez egyeztess egy személyi edzővel, aki segít a személyre szóló edzésterv kialakításában.

Sokat segíthetnek a külső alakformáló kezelések, melyek szépségszalon minőségben teljesítenek az otthonodban. Egyik sikertermékünk a Chilli gél, aminek hatását fokozni lehet; speciális, lélegző kozmetikai fóliával is. Ezt a fóliát akár a fenekeden is alkalmazhatod, a tekercseléshez pusztán egy kis gyakorlatra van szükség. :-) De jól jöhet az általad is említett izzasztó nadrág is, amiben sokkal könnyebben edzhetsz.

A striák elkerüléséhez vagy a meglévők halványításához, hatékony segítséget nyújt a 100%-os bio marokkói argán olaj, ezt az esti fürdések után vidd fel, mint egy testápolót.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita