Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Olyan kérdésem lenne, hogy hónapok óta tartó cérnagiliszta problémára napi hány kapszulát volna érdemes szedni a Garlicinből mennyi ideig, mivel 35 hetes terhes vagyok, mást nem szedhetek? Illetve Patikában, gyógynövény boltokban elérhető e a termék? Köszönöm válaszát

2019-08-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erdei Zoltánné!

A népi gyógyászat a fokhagymát már igen régóta ismeri és alkalmazza, mint parazita, élősködő és bélféreg ellenes kivonatot. A Garlicin, szagtalan fokhagyma kivonat  ajánlott fogyasztási adagja, napi 1 kapszula minimum 60- maximum 120 napon keresztül. Azonban, mivel kisbabát vársz, azt kell javasolnom, hogy minél hamarabb keress fel egy szakorvost, hiszen az általa felírt féregűző gyógyszerrel jelen esetben hamarabb érhetünk el eredményt.

A dióolaj ugyancsak ismert féregűző hatásáról, fogyaszthatod önmagában, vagy locsold salátádra, keverd joghurtba.

Az újrafertőződés megelőzése érdekében célszerű ilyenkor a családtagokat is megvizsgálni, ha pedig van a háztartásban kutya vagy macska, akkor őket is elvinni az állatorvoshoz. És természetesen nem felejtkezhetünk el az ágynemű, pizsama, törülköző 90°C-on történő kimosásáról, és a lakás, kéz, körmök alapos fertőtlenítése is megkerülhetetlen.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita