Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Megszeretném kérdezni hogy a chilli burnernek tényleg semmi égető hatása nincsen?:) És lehet együtt szedni l karnitinnel vagy chrommal? Kollagénnel?

2019-05-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Valóban nincs égető hatás, pedig 15 chilli paprika kapszaicin tartalmáról beszélünk. Magam is meglepődtem rajta, hiszen az általam korábban ismert és alkalmazott Chilli kivonatok közül több is csípett, azonban a Chilliburner® esetén egy teljesen új, és szabadalommal védett technológiáról beszélünk.

Ez az ún. mikrokapszulázás, amit úgy kell elképzelni, mint a magazinokban az illatmintát. Az eljárással minden egyes kapszaicin részecskét pH-érzékeny védőburokkal rendelkező mikrogömbökbe zárnak, ezeket a mikrogömböket pedig tablettába sűrítik. A hatóanyagok így több időt töltenek a béltraktusban, ez szerepet kap a hatás növelésében is, miközben elkerüljük a helyi irritációt és a hatóanyag felhalmozódást. 

Kombináld bátran L-karnitinnel vagy szerves krómmal, kívülről pedig használj Chilli gélt a problémás a problémás területen!

Továbbá ajánlom figyelmedbe a Gambe Slim® koncentrátumot, amely magas, 1500mg kollagén tartalma mellett nyirokkeringést, vérkeringést serkentő gyógynövény kivonatokat is tartalmaz, így gondoskodik kötőszöveted egészségéről, rugalmasságáról, feszességéről, és segít megszabadulni a narancsbőrtől is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita