Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Már több üveg facelift kollagént rendeltem Önöktől április óta. Mindig rendben volt minden vele, a legutóbbit kedden kaptuk meg. Sajnos azt kell mondanom ez szinte ihatatlan, teljesen más az íze mint az előbbieknek,tömény műanyag ízű. Ez normális? Vagy esetleg valami baja van a terméknek? A címkén van némi változás, összetételben semmi, minőségi ideje természetesen jó. Várom mielőbbi válaszát, mert így nem merem inni! Köszönettel, Anikó

2019-08-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Jelenleg éppen én is benne vagyok a Facelift® Kollagén kúrában, így megnyugtatlak, hogy nincs baja a terméknek.

Sajnos a kollagén nem egy jó ízű alapanyag, ezért a kivonathoz a gyártás során édesítőszert is adnak, ami a neoheszperidin. Ezt keserűnarancsból állítják elő. És az egyik tulajdonsága az igen magas édesítő képesség mellett az, hogy fel tudja erősíteni más összetevők ízét.

Így éppen a kollagénét is. Sőt a terméknek olyan növényi összetevői is vannak, amiknek az íze lényegesen függ a termőterületen uralkodó éghajlati és környezeti viszonyoktól, így ennek betudható, hogy most más az íze. De ez a „furcsa” utóíz amit érzel most, az tipikusan a kollagén íze. De ez a termék hatásán nem változtat.

Próbáld meg úgy fogyasztani, hogy gyümölcslébe kevered, én mostanában egy pohár narancslével keverem. Egyáltalán nem érezni semmilyen ízt.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita