Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Máj méregtelenítésre mit ajánlana? Epehólyagom nincs már. Sokat puffadok hasi tájékra hízom fogyni nem tudok, fáradékony és aluszékony vagyok. köszönöm Andi!

2017-01-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Andi!

Máj- és epe problémákra határozottan a Hepaplus kapszula  a megoldás. A népgyógyászat évszázadok óta őt tartja a máj természetes orvosságának, az 1950-es években pedig már a tudomány is igazolta, hogy az articsóka hatóanyaga a cinarin valóban sikerrel szabályozza az „epeutakat”, megvédve a májat a méreganyagoktól, stressztől, károsodástól és az öregedéstől. Az articsóka rendkívül jól kezeli még a zsírmájat, az epepangást, és a régóta tökéletlen zsíremésztést is. Összefoglalva:

  • Megszünteti a puffadást, és a kiálló felhast.
  • Méregteleníti a májat
  • Regenerálja a májsejteket
  • Javítja az emésztést
  • Csökkenti a hasi felfúvódást és puffadást
  • Serkenti a pangó epe működését

A Hepaplus articsóka kivonat  a fő hatóanyagra, a hatásért felelős, cinarinra standardizált. Ez pontosan 17,5 mg cinarin tartalmat jelent kapszulánként! – amit B-vitamin komplexszel és L-ornitin növényi aminosavval is dúsítottunk. (Az L-ornitin számos előnnyel bír; erőteljes méregtelenítő, ismert kiegészítője a májcirrózisos kezeléseknek, mert segít a májnak eltávolítani az ammóniát, ezzel megelőzve a súlyosabb májelégtelenségeket.) Fontos, hogy mindig kúraidőben gondolkodj! Ennél a terméknél a minimumkúra 60 nap, a maximum kúraidő 120 nap, ami néhány hét elteltével megismételhető.

Üdvözlettel, Rudolf Rita