Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Köszönöm a választ, igen Önöknél vettem a szerves C+D vitamin kapszulát, akkor emellé nem kell vennem külön D3 vitamint, akkor szedem ezt ami van:) Egyébként kb. meddig kell szedni hogy legyen hatása? A karikák akkor nem D vitamin hiánytól lehetnek? Vérvételnél minden rendben volt, vagy más vizsgálatra gondolt, hogy kiderítsük mitől lehetnek a karikák? Nézegettem a szemre való vitaminokat valamelyik nem jó erre? Vannak kifejezetten szem alatti karikákra alapozók is abból Ön szerint melyik márka jó ami természetesebb és amit arcra is kenhetnék, érzékenyebb bőrre? Köszönettel:Niki

2017-03-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

A szem alatti karikáknak, mint tünetnek számos oka lehet, egészen a felületes, rossz alvástól kezdve, a vérszegénységen át a vesepanaszokig. Mindezekre választ csak szakorvos tud adni, a találgatás nem lenne jó irány. Kérlek, fordulj háziorvosodhoz, aki a megfelelő szakorvosi helyekre fog irányítani.

A C+D-vitamin tabletta, két nagyon fontos alapvitamint egyesít, ami hozzájárul az általános egészség fenntartásához és megőrzéséhez, mégsem jelenthetjük ki, hogy erre vagy arra a panaszra biztos, hogy jó, hiszen nem ismerjük a kiváltó okokat. A terméket kúraszerűen ajánlott fogyasztani, 3 hónapon keresztül.

És bár fantasztikus alapozókra lehet szert tenni manapság, sajnos ennek kiválasztásában nem tudok segítségedre lenni, mert ezekhez Én nem értek. Azt azonban biztosan állíthatom, hogy a lutein alapú szemvitaminunk ebben az esetben nem jelenthet megoldást számodra.

Rudolf Rita