Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm Kedves Rita, érdeklődni szeretnék, hogy a papayás aloe verát, (fülcsengésre ajánlott és jól bevált, magnézium, cink és galagonya triót), a fokhagyma kapszulát ( őszi -téli időszakban rendszeresen szedem és nagyon hatásos) valamint stressz ellen a citromfű kapsztulát szedni nagyon sokminden egyszerre??? esetleg nem ütik egymást? Azt szeretném leírni, hogy sajnos eléggé szorongós tudok lenni, ez néha jobb néha picit rosszabb valamint picit hipochonder is......és ez lehet viccesnek hangzik de nálam a vérnyomásmérésben jelenik meg leginkább ez a fajta hipochonderes szorongás.... orvosnál ha megmérik annyira rettegek tőle, hogy 140 / 90 vagy 100 és 120 a pulzusom.... ez egy régebbi pánikrohamra is visszavezethető, ami a méréssel kapcsolatban jött elő.... és nem tudom ezt a fajta félelmet hogyan csökkenthetném... ezért is gondoltam a citromfű tablettára... a galagonya is oldja a feszültséget, ahogy olvastam.... bár az a fülzúgásra kezdem majd szedni.... itthon jókat szoktam mérni, de itthon is izgulok tőle és csak a 2. vagy 3. mérés amikor rendben vannak az értékek... amiket fent említettem étrendkiegészítők nem viszik le túlzottan, az egyébként (ha nem izgulok) normális várnyomást? a fokhagyma, galagonya , citromfű...? mehetnek együtt? :D és pl ha a galagonyát 3szor kell bevenni étkezés után valamint a fokhagymát is étkezés után akkor pl ebéd után be lehet venni mindkettőt egyszerre? Válaszát előre is köszönöm....üdvözlettel: Ildikó

2018-08-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

Aggodalomra nincs okod, az általad nagyon szépen összeválogatott kiegészítők, probléma nélkül fogyaszthatók párhuzamosan, és azokat étkezések után is beveheted együtt.

A Garlicin - szagtalan fokhagyma koncentrátum, a mikronozált galagonya, és a standardizált hatóanyag tartalmú citromfű tabletta természetesen szabályozzák a vérnyomást, így nem kell attól tartanod, hogy azt a normál érték alá vinnék.

A galagonya és a citromfű ráadásul nagyszerű szorongás oldók, bár ennél a fajta szorongásnál, gyorsabb eredményt hozna, ha megtalálnád a kiváltó okot, azaz azt, hogy mi váltja ki belőled ezt az izgalmat a vérnyomásmérés kapcsán. Egy gyerekkori rossz beidegződés vagy korábbi rossz emlék? Ha rátalálsz a kiváltó okra, óriásit lépsz előre.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita