Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm.Farkas István vagyok Körmendről.Pikkelysömör betegségben szenvedek amely mellé párosult ízületi gyulladás.4 éve biologiai terápiában részesülök Humira 4mg-os injekció formájában.Egy hónapja munka közben nagyon fájni kezdett a hátam ortopédián voltam csináltak MRI vizsgálatot és kiderült kisizületi gyulladás van mind két oldalon.Szedtem gyuladás csökkentő gyógyszereket de semmi javulás nem történt.Olvastam a zöldkagyló kivonatról,hogy izületr hatékony.Esetleg ha tudna valami hatékony szert erre a betegségre nagyon megköszönném.Köszönettel Farkas István.

2018-02-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves István!

Ha ízületi gyulladás akkor 2 sokkal célzottabb készítményt ajánlok Neked:

Az első a Leni Complex™ tabletta, melynek fő hatóanyagai az Ördögkaromból nyert harpagosid (fájdalomcsillapító,  gyulladáscsökkentő), a Tömjéngyantából kivont Boswellia-sav ( gátolja az ízületek,  csontok és a vázizomzat gyulladását), valamint a  Pycnogenol® nevű antioxidáns, ami egy különleges francia fenyőféle kérgéből származik (ez lassítja az öregedési folyamatokat, hatékony gyulladásgátló és nagymértékben csökkenti az ízületi merevséget).

A kettes számú javaslat pedig a Kurkuma , mely egy gyulladást gátló és gyulladáscsökkentő tápanyag. Ott lép közbe, ahol „sajog”. Azonban nem mindegy, milyen formában és milyen minőségű terméket fogyasztunk, mert a kiegészítők felszívódása nem egyforma! Ha olyan készítményt vetsz be, mint a Natur Tanya® Kurkuma tabletta amely a hatásért felelős hatóanyagokat, a kurkuminokat koncentráltan tartalmazza, akkor lehet jó eredményeket elérni!

A  2 terméket párhuzamosan, minimum 3 hónapos kúra keretében ajánlott alkalmazni. A terméknevekre kattintva részletesen is tudsz olvasni a hatásukról. Természetesen amennyiben rendszeres gyógyszeres kezelés alatt állunk, a kezelőorvossal egyeztetni kell az étrend-kiegészítők alkalmazásáról.

Üdvözlettel: Somogyi Rita