Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy Önöknél lehet-e kapni Chlorella alga terméket? Olvastam, hogy annyiféle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, mint 40 különböző gyümölcs, zöldség és gombaféle. A másik kérdésem a C vitaminjukkal kapcsolatos. Úgy tudom, hogy Nem mindegy hogy milyen formában visszük be, mert ha egyszerre akkor csak egy része szívódik fel a többi a vizelettel távozik és terheli a veséket. Olvastam hogy az Önöké folyamatosan felszívódó de azt hogy kell elképzelni? Az is elég nagy dózis, az egész hasznosul belőle? Ha már az ember nagyon meg van fázva percenként fújja az orrát és a közérzete is rossz akkor mi a leggyorsabb módszer, hogy helyrejöjjön? Én 4 napja szedem a c vitamint cinkkel, a propolisz cseppet + szopogató cukorkát, eszem a fokhagyma-méz-gyömbér mixet, sok teát iszom, pihenek. De nem javulok és már mennem kéne dolgozni. Percenként fújom az orrom nagyon rossz:( Olvasgatom, hogy 2 nap alatt is ki lehet jönni belőle de hogy? ott is ezeket javasolják nem tudom nekik hogy segít. Szeretnék már én is meggyógyulni:( Köszönettel:Niki

2019-09-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

Oktogoni mintaüzletünk kínálatában elérhető Chlorella alga por és tabletta is. Kollégáim várnak sok szeretettel, és nagyon szívesen segítenek kiválasztani a számodra leginkább megfelelőt. Ha rendelni szeretnél, természetesen az is megoldható, ehhez nem kell mást tenned, csak egyeztetni kollégáimmal a Kapcsolat menüpontban feltüntetett telefonszámokon.

Webáruházunk kínálatában pedig magad is megtalálgatod a Spirulina algát, amely hasonlóan kiváló tulajdonságokkal bír. Én gyakran ajánlom multivitamin helyett, hiszen egyedülálló tápanyagsűrűséggel rendelkezik, tele van ásványi anyagokkal, vitaminokkal, enzimekkel. És ami még ennél is fontosabb, jobban szívódik sejtfal nélküli szerkezetének köszönhetően, továbbá magasabb a tápértéke is.

A Natur Tanya® 1000 mg-os C-vitamin RETARD, vagyis nyújtott felszívódású, a hatóanyag tartalom folyamatosan kerül leadásra, ezáltal a magas biohasznosulás és a tökéletes felszívódás biztosított. Amit tovább növel az a tényező, hogy ebben a C-vitaminban az aszkorbinsav pontosan úgy van, ahogyan azt Szent-Györgyi Albert felfedezte: bioflavonoid ágyba fektetve. Vagyis pontosan annyi fog felszívódni belőle, amennyire szüksége van a szervezetednek.

Az, hogy milyen gyorsan gyógyulunk ki egy-egy megfázásból, betegségből, függ a kórokozó vírus vagy baktérium típusától és immunrendszerünk erősségétől is. A lehető legjobb tápanyagokat válogattad össze. Amit még ajánlok számodra az az Influepid pezsgőtabletta. Nyálkaoldó, köhögéscsillapító és duzzanatcsökkentő tulajdonságú, a benne lévő Serrapeptase enzim hatékonyan veszi fel a harcot a vírusokkal szemben, így már az immunrendszer könnyedén le tudja őket győzni. Meglátod, pár nap alatt elfelejtheted az orrfújást!

Ha pedig már túl vagy a megfázáson, feltétlenül fogj bele egy Ferzym® szinbiotikum kúrába, hogy ne ess vissza és a téli hónapokban ne kelljen betegállományba menni. Hiszen bélflóránk egyensúlya adja immunrendszerünk egészségének 70%-át.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita