Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy női libidó növelésére van-e valami készítményük? Köszönettel:

2018-04-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Domonics Brigitta!

A libidó csökkenésének is érdemes lenne első körben kideríteni az okát. És elkezdeni célzottan azon változtatni.

A női libidó csökkenése számos dolgot jelezhet. Első körön talán a legegyértelműbb ok a menopauza. De egyéb hormonális egyensúlyvesztés is okozhatja. Állhat a háttérben a pajzsmirigy rendellenes működése, legtöbbször pajzsmirigy alulműködés.

És meg kell említenem a stresszt, túlhajszoltságot és a depressziót vagy éppen régóta tartó gyógyszer szedést.

Látod, igen sok minden okozhatja a csökkent vágyat. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet rajta változtatni, de érdemes felkeresni a kezelőorvosod, hiszen ő fog tudni továbbirányítani a szükséges szakrendelésre, például endokrinológiai vizsgálatra.

Az első lépés ez legyen, mert a célzott és megfelelő kezeléssel, szépen lassan a nemi vágy is visszatér.

Kiegészítőink közül addig is figyelmedbe ajánlom a Stress® Control névre hallgató, adaptogén kivonatunkat.  A következő linken keresztül részletesen is olvashatsz róla. >>> 

A másik célzott kiegészítő pedig a ZenSzen® vitaminunk, mely két féle ginseng koncentrált kivonatát tartalmazza vitaminokkal kombinálva. Ezt a terméket is egyensúlyozó, adaptogén mivolta miatt ajánlom figyelmedbe. Ne úgy képzeld el a ginsenget, hogy két szem bevétele után „megvadulsz”, a hatását hosszú távon, kúraszerűen alkalmazva fejti ki, érezhetően hozzájárul a szexuális egészség visszaszerzéséhez és fenntartásához.

A következő linken keresztül részletesen is olvashatsz róla. >>> 

Várom szíves visszajelzésed az esetleges kivizsgálásokkal kapcsolatban, és a pontos diagnózis ismeretében természetesen próbálok célzottabban is segíteni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita