Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! Engem a lányom lepett meg a Ligetszépe olaj kapszulával.Nagyon sűrűn van migrénes fejfájásom. De olvastam,hogy jó hatással van a menopauzára is. A kérdésem az lenne, hogy 3 éve méh és petefészek eltávolító műtéten estem át, negatív szövettannal!! Hogy ebben az esetben is jótékony hatása van menopauzára? Meg a pajzsmirigy alul működésre nincs e pozitiv hatással!! Előre is köszönöm a válaszát. Üdv: Márta

2017-09-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Márta!

Igen, a ligetszépe olaj kapszulát ebben az esetben is fogyaszthatod, hiszen az egy esszenciális - azaz a szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagot -, a gamma-linolénsavat tartalmazza nagy mennyiségben, ami természetes hormonrendező, immuntámogató és gyulladáscsökkentő tápanyag.

Pajzsmirigy alulműködésnél is fogyasztható nyugodtan, de arra nem célzott megoldás. Így ezért pajzsmirigy alul-működéssel kapcsolatban adok inkább egy linket, ahol olvashatod egy kedves vásárlónknak írt részletes válaszunkat, Kérlek, kattints ide érte >>>

Továbbá esetedben figyelmedbe ajánlom a természetes hormonrendező tulajdonságú  Ligetszépe olaj  mellett, a Lepkeszegmag tablettánkat is, ami ún. fitoösztrogéneket tartalmazó növényi kivonat. Ezek a növényi fitoanyagok olyan térszerkezetűek, mint a női nemi ösztrogén, de nincs ösztrogén mellékhatásuk. A terméket 4 hónapig folyamatosan kell fogyasztani 3x2-es adagolásban, majd 4 hét szünet után újabb kúrába foghatunk.

Kérlek, kattints a kiemelésekre, és olvass tovább.

Természetesen itt is meg kell jegyeznem, hogy az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást, a rendszeres testmozgást, a bőséges napi folyadékbevitelt és a rendszeres orvosi kontrolokat, illetve orvosi együttműködést.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita