Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! A páromnak gerinc sérve van ebből kifolyólag derek problemai is vannak. Nehéz fizika munkát végez ez által a lábai is fájnák. Esetleg ezekre a dolgokra valami megoldás vagy is enyhítésere az Önnök áltál kínált szerekből?

2019-01-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Regina!

Fontos tudnod, hogy a problémát ettől komplexebben kell kezelni. Az első lépés, hogy párod rendszeresítse életébe a gyógytornát, és megvizsgáljátok azt, hogy panaszaival végezhet-e, jelenlegi nehéz fizikai munkáját, vagy az csak ront a helyzetén.

A második lépés a folyadékbevitel megnövelése. Ideális lenne 20 kilogrammonként 1 liter víz fogyasztása, hiszen porckorongjaink vízzel táplálkozó, zselés anyagok.

A harmadik lépcső a tápanyagokban és rostokban kiemelkedően gazdag, tudatos táplálkozás és a súlykontroll. Ha ezek megvannak, akkor az étrendet már lehet dúsítani célzott kiegészítőkkel, melyek:

Kollagén Facelift® koncentrátum  , szerves Hialuronsav  és napi 2000mg Retard C-vitamin   együttes alkalmazása. Ezek a kiegészítő tápanyagok sokat javíthatnak ennek a zselés szerkezetnek az állapotán. Természetesen nem fog egyik napról a másikra helyreállni, így legalább a 120 napos kúrában érdemes gondolkoznotok.

A fájdalom enyhítésére ezt az Ördögkarom kivonatot tartalmazó gélt  szívből ajánlom, jómagam is használom, ha fáj a nyakam vagy a derekam. Ugyanis ez az orvostechnikai eszközi specialistája a hát-, nyak-, ágyék- és derékfájásoknak, különösen hasznos kopás okozta kisugárzó fájdalmak esetén.  Oldja az ízületek és izmok merevségét, szabaddá és fájdalommentessé teszi az ízületek mozgását, felfrissít és megszünteti a fáradtságérzetet.

Mielőbbi jobbulást kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita