Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlöm! 55 éves, nehéz fizikai munkát végző nő vagyok. Elvesztem a vitaminok, táplálék kiegészítők világában!!!!! -ezért kérném a segítségét.Eddig is szedtem különböző vitaminokat és kiegészítőket, de hogy azt megfelelő mennyiségben e, azt nem tudom! Külföldön dolgozom, azt tudom enni, amit kapok, mert főzési lehetőség nincs, tehát nem sok vitamin jut a szervezetembe, ezt szeretném pótolni.Amire még szeretnék javaslatot kérni, azaz , hogy nagyon nagy izületi fájdalmam van, mindenütt, ja és persze, sok a stressz. Megkérném, állítson nekem össze legyen szíves egy komplett csomagot. 24 éves fiamnak Colitis Ulcerosaja van, amire van gyógyszere, de valamit ha tud ajánlani a gyógyszer mellé, megköszönném. Tisztelettel: Kata

2016-11-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata!
Colitis ulcerosánál (és Crohn betegségnél is) nagy mennyiségű prebiotikus rosttal, magas EPA ÉS DHA zsírsav tartalmú hajolajjal és stresszoldó adaptogén gyógynövényekkel szoktam az étrendet kiegészíteni. Tapasztalataim egyértelműen igazolják, hogy ha ezeket a kiegészítőket fogyasztjuk, és mellette gluténmentes diétát is tartunk drámai változást érünk el.

A stresszhez való alkalmazkodást segítő kivonat neked is igen hasznos kiegészítő lesz! Vitaminpótlásra két alapvitamint, a C+D –vitamint ajánlom napi 2*1-es szedéssel, és egy magas ásványi anyag tartalmú moszatot, a Spirulinát. Ízületei panaszaid enyhítésére pedig kurkuma kivonatot.

A termékekről bővebben a kiemelésekre kattintva tudsz olvasni!

Ugyanakkor megjegyezném. >>> A kiegyensúlyozott vegyes étrend, a testmozgás, a folyadékbevitel, a mentális egyensúly… mind-mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZEK, azaz EGÉSZségesek legyünk.

Rudolf Rita