Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlettel! Szeretnék érdeklődni hogy a lapos has kúracsonag meddig elég? Mennyi ideig ajánlott használni? Mennyire fontos mellé az életmód váltás?mert én egészségügyben dolgozom össze vissza műszakban. Én reggel este szedek pulzuscsökkentőt befolyásolja-e? Köszönöm a segítséget! Ildikó

2020-06-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

A Lipo+ kúracsomag egy minimumkúrára, azaz 60 napra elegendő adagot tartalmaz.

A főzetben lévő gyógynövények segítenek a bélben rekedt salakanyagok kivezetésében, míg a prebiotikus rost hozzájárul a bélflóra egyensúlyához.

Az életmódváltás (finomított szénhidrátok csökkentése, bőséges folyadékbevitel, mozgás, bár úgy gondolom, hogy munkádból adódóan ebben van részed elég) azért nagyon fontos, mert ha nem változtatunk korábbi, egészségtelen szokásainkon, melyek az egyensúlyvesztéshez vezettek, akkor sikereket sem érhetünk el tartósan.

Továbbá, ha gyógyszeres kezelés alatt állunk, fontos, hogy kikérjük kezelőorvosunk véleményét is, hiszen minden életmódváltást támogató eszköz, mint rendszeres testmozgás vagy diéták, már önmagukban is csökkenthetik a gyógyszerek adagolását. Így a test saját tisztítómunkájának fokozását támogató étrend-kiegészítők is hozzájárulhatnak ehhez.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita