Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözlettel! Érdeklődni szeretnék hogy a Erbalax lúgos gyógyvíz mikor lesz újra kapható. Üdv, Tillmanné

2015-11-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tillmann Józsefné! Nagyon sajnálom, de ez a termék a gyártó cég sztrájkja miatt, bizonytalan ideig nem elérhető. Azonban 2 terméket is javaslok Önnek, melyek közül a Cotifibra bélradír névre hallgató, szintén folyékony állagú kiegészítő, nem csak az emésztést segíti elő, de egyben megtisztítja a belek falát a felrakódott fekáliáktól, mely egy átlag 35 éves ember esetében is 1,5kg! Magas prebiotikus rosttartalma pedig visszaállítja a bélflóra egyensúlyát, ami nem csak a bakteriális lebontás miatt fontos, hanem azért is, mert a bélflóra adja az immunrendszerünk 70%-át.

A másik termék Cotipsilium névre hallgat, és itt egy olyan por alakú kiegészítőről beszélünk, ami gabonákból fermentált emésztőenzimeket tartalmaz, duzzadó rostanyaggal a psylliummal és mikrobaölő gyömbérolajjal karöltve. Ez a termék olyan technológiával készül (szuperkritikus extrakció), ami nem csak koncentrálja a hatóanyagokat, de nagy mennyiségű, sejtszintű biohasznosulást is eredményez, olyannyira, hogy az a száraz kivonathoz képest 10-12-szer jobban hasznosul!

Nagyon fontos természetesen mindezek mellett, hogy sok folyadékot fogyasszunk, és redukáljuk kicsit az erjedéssel, rothadással bomló, nehezen emészthető élelmiszereket, mint amilyen a hús, a tej, a tojás, a fehér cukor és a fehér liszt. Üdvözlettel: Rudolf Rita