Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Üdvözletem! Zöld kávét keresgéltem és láttam, hogy itt az Anatur oldalonkétféle is van, az egyik tabletta a másik pedig tea formájában. Mind a kettő tetszik, de mégis melyik a jobb? Nem tudom eldönteni, gondolom a kettőt egyszerre nem szabad, de ebben sem vagyok biztos.., lehet hogy mindenki esetében más? Hajlok a teára, de nem tudom ízleni fog-e? Szeretnék fogyni, mert nagy súlyfeleslegem van. Most már minden héten többször elmegyek úszni, és odafigyelek az evésre is, de kínkeservesen haladok. Semmiképp nem szeretnék gyanús fogyitablettákat szedni, viszont egy kis természetes rásegítés nálam nagyonisbelefér. Horkai Yvette

2015-07-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Yvett! A Zöld Kávé Tea nagyon finom, az íze igazán autentikus, könnyű, lágy, selymes - egyáltalán nem keserű, bátran ajánlom! A zöld kávé tea és a szerves zöld kávé tabletta nem zárja ki egymást, akár felváltva is használhatod egy-egy napon, vagy kúraidőn belül. Mindkét termékre sok pozitív visszajelzést kapunk, ami nem véletlen, hiszen kivételesen magas a klorogénsav tartalmuk. Ez a fő hatóanyag az, ami több oldalról is támogatja a testsúlycsökkentést. Fantasztikus étvágycsökkentő, anyagcsere-serkentő és energizáló, vércukor-szabályozó, amely segítségével a zsírégető zónában tartható a szervezet. Mindemellett fokozza a májméregtelenítést is, ami meghatározó a végeredmény szempontjából.

Helyesen teszed, hogy életmódot változtattál, így van értelme, hiszen a fogyás egy komplex folyamat, amelyet minél több oldalról támogatsz, annál könnyebb és örömtelibb. Mivel írod, hogy nehezen fogysz, érdemes elvégezned egy lúgosító-méregtelenítő kúrát a Puridren® Koncentrátummal, hogy megszabadítsd a szervezeted a felhalmozódott káros anyagoktól, romboló savaktól – egy ilyen forró nyáron, mint az idei, kimondottan könnyen megy majd. Sok sikert és kitartást kívánok!
Üdvözlettel; Rudolf Rita